subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 5.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u nedelju)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

15:00 Sent Etijen – Anže

Posle promene trenera između dve sezone, Sent Etijen nije puno menjao stil svoje igre ali su ipak došli nešto bolji rezultati, trenutno imaju skor 3-0-1 uz gol razliku 5:3. Slavili su protiv Amijena, Kaena i Nice, da bi poraz zabeležili u prošlom kolu protiv PSŽ-a 3:0 i to je jedini meč na kome su primili golove od početka sezone. Što se tiče izostanaka danas, u redovima domaćina neće biti defanzivaca Pogbe (0/0), Teophile-Catherine (4/0 suspendovan), Gabrile Silva (3/0), vezni igrač Selnaes (4/0) je pod znakom pitanja, a takođe neće igrati ni napadači Soderlund(0/0) i Monet-Paquet (0/0). Ekipa Anžea uspela je da u prva četri kola ostane neporažena, imaju skor 1 pobeda i 3 remija uz gol razliku 6:4. Osim prvog meča protiv Borda gde je viđeno 4 gola, svi ostali mečevi završeni su u rasponu 0-2 gola. Danas u timu nema samo Ketheophomphone(0/0 napad). Sent Etijen nikada nije poražen od Anžea u međusobnim meču, odigrali su ih 6, 3 pobede Sent Etijena (dve prošle sezone rezultatima 2:1) dok je 3 puta bilo nerešeno i nikada nije viđeno više od 3 gola.

Ekipa Sent Etijena poznata je kao neko ko ne igra utakmice sa puno pogodaka, danas su bez dvojice standardnih defanzivaca ali i pored toga mišljenja smo da je defanziva i dalje jači deo tima, gosti iz Anžea bili bi zadovoljni i bodom na ovom meču, a mi smatramo da je to i njihov maksimum uz puno sreće i loš dan domaćina.

PREDLOG za klađenje: 1X&0-3 (pobeda domaćina ili nerešeno uz 0-3 gola) (kvota 1,55)    predlog 2: X-1&0-3 (nerešno na poluvremenu, pobeda domaćina na kraju uz 0-3 gola na meču) (kvota 5,60)


17:00 Lion – Gengamp

Posle odličnog otvaranja sezone od strane ,,novog“ tima Liona i dve pobede, usledila su dva remija 3:3 sa Bordom i 0:0 u prošlom kolu sa Nantom. I pored dva remija igra tima je iznenađujuće dobra, a novi igrači su se odlično uklopili, pre svih napadač Diaz i krilni napadač B.Traore koji su prava napast za protivničke odbrane. Za današnji meč trener domaćina neće moći da računa na samo na novopridošle Diopa (0/0 sredina) i Ndombelea (0/0 sredina). Što se tiče gostiju, ekipe Gengampa, oni su trenutno na 12.mestu sa skorom 2-0-2 i gol razlikom 5:6, kod njih trenutno ide gotovo sve prema očekivanjima, slavlje protiv timova iz donjeg doma i porazi od favorita, u današnjem meču neće biti defanzivaca Tabanua (0/0) i Martins Pereire (1/0), kao ni napadača Salibura (0/0). Interesantana činjenica je da prošle sezone ovi rivali odigrali 3 meča i da ih je sve dobila ekipa Gengampa, dva u prvenstvu (2:1 i 1:3) kao i u kupu posle produžezaka 2:3. Šest od poslednjih sedam mečeva ovih rivala završena su, a da je prolazna igra bila GG.

Danas očekujemo dominaciju domaćina, ali pošto gosti imaju recept kako protiv Liona, ne usuđujemo se da tvrdimo da će domaćin pobediti.

PREDLOG za klađenje: 1-2 gola prvo poluvreme (kvota 1,60)


21:00 Marsej – Ren

Najaviljvali su iz tabora Olimpik Marseja borbu za titulu ove sezone, ali bar za sada ni igre ni rezultati nisu na šampionskom novio, ostvarili su skor 2-1-1 uz gol razliku 6:7. Jedan od najboljih igrača tima Payet daleko je od prave forme, a posle startne dve pobede, remizirali su sa Anžeom, pa su potom doživeli katastrofu protiv Monaka 6:1. Za današnji meč u timu nema veznih igrača Luis Gustava (4/0) i Okamposa (3/1 suspendovan), kao ni napadač Mitroglua (0/0). Ekipa Rena podmladila je tim i u igri se oslanja na brzinske kvalitet svojih napadača Sara i Mbelea koji često ulaze u izgledne prilike ali malo zbog mladosti, a malo zbog nedostatka realzatorskih sposobnosti retko rešavaju te situacije na pravi način. Ren do sada ima skor 0-2-2 uz gol razliku 6:8. Što se tiče izostanaka i tu ima problema za ovaj tim, povređen je prvi golman Dialo (3/0), kao i standardni defanzivci Mekser (3/0) i Bensebaini (4/0), nema ni iskusnih veznih igrača Gurkufa (0/0) i Amalfitana (2/0 suspendovan) i napadača Tela (2/1). 

Jako čudni rezultati u mečevima ovih timova kada se sastaju međusobno tako da se ne može izvući neka konkretna tradicija, poslednje dve sezone oba tima uzimala su po tri boda.

PREDLOG za klađenje: 2-4 gola na meču (kvota 1,50)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje