subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 5.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u subotu)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

17:00 Nica – Monako

Jako loš start ekipe koja je prošle sezone bila najprijatnije iznenađenje lige, puno problema sa izostancima igrača i odlasci nekoliko standardnih prvotimaca iz prošle sezone doprinele su tome da ekipa Nice ne liči na sebe. U dosadašnja tri meča uspeli su da ostavare samo jednu pobedu uz tri poraza, a naročito iznenađujući je bio u prošlom kolu kada su poraženi od Amijena na gostovanju 3:0. Za ovaj meč opet puno problema oko sastava, sigurno neće igrati dvojica važnih igrača prošle sezone veznjak Cyprien i štoper Dante. Dok su pod znakom pitanja nastupi Marija Balotelija, Le Bihana i Sara.

Što se tiče gostiju, ekipa Monaka je u reprezentativnoj pauzi i definitivno ostala bez Mbapea, koga će pokušati da zameni novopridošli Balde Keita iz Lacija, ekipa je do sada ostvarila 4 pobede i dokazuje da i pored brojnih odlazaka ima tim koji je kadar za visoke domete, postigli su i 14 golova, a primili samo 2. Za gostovanje Nici, trener Monaka neće moći da računa samo na Badieshilea. 

U međusobnim mečevima ovih rivala remija nije bilo na poslednjih 7 mečeva, a ako se računaju samo prvenstveni mečevi, taj niz je 10 mečeva (7 pobede Monaka i tri pobede Nice). Nica i dalje nije konsolidovala svoje redove i opet će na megdan jakom rivalu sa nekompletnim timom, tako da bi predstavljalo veliko iznenađenje ukoliko Nica slavi, najviše što može je po našem mišljenju remi, mada i dalje smatramo da je Monako bliži pobedi.

PREDLOG za klađenje: X2&2+ (nerešeno ili pobeda Monaka uz dva i više gola) (kvota 1,50)


20:00 Kaen – Dižon

Jedan od takozvanih derbija začelja i važnih mečeva u borbi za donji deo tabele. Kaen je tim koji je posle dva startna poraza, popravio svoj skor i potom zabeležio dve pobede protiv Lila u gostima 0:2 i protiv Mec na domaćem terenu 1:0. Prema najavama iz ovog kluba, u ovom meču neće nastuputi, vezni igrači Besat (3/0), Diomande (0/0) i Louis (0/0), dok su pod znakom pitanja nastup napadača Bazilea (3/0/1). Što se tiče gostiju iz Dižona, oni su posle odlazaka glavnih igrača nastavili sa filozofijom iz prošle sezone i zabeležili skor 1-1-2 uz izuzetno efikasne mečeve, gol razlika 5:10. Za meč protiv Kaena trener gostiju ne može da računa na standardnog veznog igrača Abeida (0/0 povređen od početka sezone) i defanzivca Lautoa (1/0). U međusobnim mečevima često su viđane prave goleade, a u poslednjih pet mečeva u Kaneu svaki put je bilo 3+, dok je u poslednja 4 meča viđeno svaki put najmanje četri gola na meču.

PREDLOG za klađenje: 3+ (tri i više gola na meču) (kvota 1,95)


20:00 Monpelje – Nant

Dva tima koja igraju u sličnom ritumu od početka seozone i koje po dosadašnjim rezultatima mori ista briga, neefikasnost. Monpelje je do sada ostvario skor 1-1-2 uz gol razliku 3:4. Osim prvog kola kada su savladali Kaen, u ostala tri kola uzeli su samo bod i to protiv Strazbura, dok su poraženi od Dižona i Tuluza. Gosti iz Nanta, promenom trenera promenili su i stil igre koji je sada ultra defanzivan što pokazuju u i rezultati, skor 1-1-2 (1:4), u svakom meču Nanta bila je prolazna igra NG. Što se tiče izostanaka, trener domaćih može da računa na najjači mogući sastav, dok će Ranijeri biti lišen usluga nekoliko igrača: defanzivca Awaziema (2/0), veznih igrača Kayembea (0/0) ,Moutoussamya (2/0) i Rongiera (2/0), kao i napadača Bamoua (1/0). 

Očekujemo jedan meč gde će Nant po dobro oprobanom receptu igrati zatvoreno i na kontre tako da pitanje pobednika bude rešeno u drugom poluvremenu.

PREDLOG za klađenje: 2P 1-2 (od 1 do 2 gola u drugom poluvremenu) (kvota 1,60)


 20:00 Strazbur – Amijen

Meč između ekipa koje su se ove sezone vratile u najjači rang Francsukog fudbala i koje su bile bitke i prošlih godina u nižim rangovima. Strazbur je novu sezonu počeo skorom 1-1-2 uz gol razliku 4:7. Na domaćem terenu slavili su protiv Lila 3:0, dok su poraženi od Liona 0:4. U današnjem meču trener domaćih neće moći da računa na defanzivce Ndoura (0/0), Foulquier (0/0 novi igrač) i na napadača Bahokena (1/0). Amijen je  u novu sezonu ušao sa tri poraza, da bi u prošlom kolu savladali Nicu na domaćem terenu sa čak 3:0, pojačanja u napadau Konate, Kakuta i sada Traore trebali bi da poboljšaju efikasnost tima. Za ovaj meč trener Amijena neće moći da računa na Bodmera (3/0 odbrana), Fofanu (2/0 sredina), Charier (2/0 sredina), Koita (2/0 napad), dok je nastup Kakute (3/1 napad) pod znakom pitanja. U međusobnim mečevima na stadionu Strazbura na poslednjij 8 od 10 mečeva viđeno je 0-2 gola, dok je na prestala dva meča palo 3 gola.

PREDLOG za klađenje: 1X&0-3 (pobeda Strazbura ili nerešeno uz raspon golova 0-3) (kvota 1,65)


 Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje