subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 6.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u petak)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 


20:45 Tuluz – Bordo

Derbi de la Garonne kako se nazivaju dueli ova dva tima i duel dve ,,nule“ iz prošlog kola, jer su oba tima odigrali mečeve bez golova. Ovaj derbi meč nosi naziv derbi de la Garonne jer su Tuluz i Bordo dva najveća grada kroz koje protiče reka Garonne. Istorija derbija ima dugu tradiciju, a do sada su odigrali 81 meč, na 35 je slavila ekipa Bordoa, 23 meča završena su nerešeno, a isto toliko pobeda imala je i ekipa Tuluza.

U dosadašnjem toku sezone, ekipa Tuluza odigrala je 5 mečeva i ima skor 2 pobede, 1 remi i 2 poraza, uz gol razliku 8:11. Na domaćem terenu mnogo bolje partije nego u gostima i skor 2-0-0 i gol razliku 4:2. U poslednjih 12 mečeva na domaćem terenu, ekipa Tuluza je slavila 5 puta, 6 puta remizirala, dok je poražena tek jednom. Odlične partije pruža dvojac napadača Durmaz, koji nastupa po krilu i Delort koji igra na poziciji klasičnog napadača. U prošlom kolu jako slabo izdanje na gostovanju kod ekipe Troa, ali su igrači Tuluza ipak odigrali 0:0. U ekipi Tuluza danas neće biti krilnog napadača Maks Gradela (2/1), defanzivacaFortesa (0/0) i Michelina (2/0), kao ni napadača Jaje Sanoga (2/0)

Bordo sa druge strane još uvek ne zna za poraz, u pet dosadašnjih mečeva zabeležili su skor 2-3-0 uz gol razliku 9:6, na gostovanjima su odigrali tri meča i svaki put remizirali uz gol razliku 5:5. U prošlom kolu su na gostovanju kod ekipe Lila odigrali mršavih 0:0, iako su veći deo meča imali igrača više i nekoliko solidnih šansi, nisu uspeli da dođu do pogodka i sva tri boda. Naročito se istakao vezni igrač Sankare koji je imao dve idealne prilike ali je reagovao u skladu sa pozicijom na kojoj igra, defanzivnog veznog fudbalera, dok će De Previlu koji je stigao na poziciji napadača iz redova Lila trebati neko vreme da se ugira sa novim saigračima i da pruža ono što od njega očekuju navijači i uprava kluba. U redovima Bordoa, jedini izostanak je Milan Gajić (0/0) koji nastupa na poziciji desnog bek i koji je duže vreme povređen.

U međusobnim mečevima Tuluz je slavio na poslednja tri meča na svom stadioni i to dosta ubedljivo, 4:0, 4:1, 2:1.

Očekujemo jedan interesantan meč, gde će tim koji je izraziti domaćin i koji će pokušati da napadne pred svojim navijačima favorizovanog gosta. Sa druge strane Bordo se ove sezone zadovoljava i bodom na strani, ali svakako da tim koji igra u formaciji sa 3 napadača neće sedeti i čekati da se nešto desi već će pokušati da ide po gol.

PREDLOG za klađenje : 1X&2+ (pobeda Tuluza ili nerešeno uz dva i više gola na meču) (kvota 2,12)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje