petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 7.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u subotu)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

17:00 Monpelje – Paris Sen Žermen

Monpelje je u prošlom kolu uspeo da slavi na neugodnom gostovanju kod ekipe Troa 0:1, iako su tokom meča stvorili nekoliko dobrih prilika za gol, naročito posle prekida ili prodora Ninge po boku. Do sada imaju skor 2-1-3 i gol razliku 4:5, oni su na drugom mestu timova sa najmanje golova na utakmicama, sa prosekom od 1,5 gola po meču. Za meč protiv PSŽ-a neće igrati:Ikone (3/0 sredina), Sio (4/1 napad)

Što se tiče PSŽ-a, to je tim koji je do sada apsolutno pokazao zašto ga svi smatraju prvim favoritom ovog takmičenja, šest mečeva, šest ubedljivih pobeda i gol razlika 21:3. Na gostovanjima imaju skor 2-0-0 i gol razliku 8:1. Za ovaj meč moguće su neke rotacije u timu jer ih u sredu očekuje meč Lige šampiona, a sigurno je da neće natupiti sledeći igrači: Di Maria (4/0 sredina), Pastore (4/2 sredina), Neimar (5/4 – drugi strelac tima)

Prošle sezone na ovom stadionu, Monpelje je napravio prvorazredno iznanađenje i slavio protiv PSŽ-a sa čak 3:0, a na poslednjih 10 mečeva ovih rivala odigranih u Monpeljeu nikada nije viđeno više od tri gola.

I ovog puta očekujemo da gosti rade ono u čemu su trenutno mnogo bolji, a to je odbrana vlastitog gola i igra na kontranapade, pre svega preko krilnog igrača Ninge, posed lopte će biti na strani gosta koji će morati da traži prolaz kroz zgusnuti raspored domaćeg tima.

PREDLOG za klađenje: 0-3 gola (kvota 1,65)


20:00 Bordo – Gengamp

Iako veliki klub u Francuskoj, Bordo je dosada iznenadio odličnim startom sezone i u dosadašnjem toku sezone nema poraz, skor 3-3-0 uz gol razliku 10:6. U prošlom kolu slavili su protiv ekipe Tuluza na gostovanju 0:1. Napadači Kamano i Malkom se posebno ističu dobrim partijama, prvi zbog 4 asistencije po čemu je najbolji u ligi, dok je Malkom uz 3 gola zabeležio i 3 asistencije. Za meč protiv Gengampa, u ekipi Bordoa neće nastupiti: Gajić (0/0 odbrana)

Gengamp kao što smo i već naglasili igra u skladu sa očekivanjima, imaju skor 3 pobede i 3 poraza, ali su svi porazi bili protiv ekipa iz ,,gornjeg doma“ Liona, PSŽ-a i Nice. U prošlom kolu Gengamp je slavio protiv Lila na domaćem terenu 1:0. Što se tiče izostanaka za meč protiv ,,žirondinaca“, izostaće: Tabanou (0/0 odbrana), Martins-Pereira (1/0 odbrana)

U poslednjih 12 mečeva na stadionu Bordoa, domaći tim nije poražen, zabeležili su 10 pobede i 2 remija.

Odlična forma domaćina garant je da se tradicija protiv Gengampa može nastaviti i u ovom meču, naročito jer gosti van svog stadiona izgledaju sasvim drugačije i igraju dosta slabije.

PREDLOG za klađenje: 1 (pobeda Bordoa) (kvota 1,80)


20:00 Kaen – Amijen

Ekipa Kaena, daleko je u ovom trenutku borbe za opstanak što se predviđalo pred početak sezone, zauzimaju 9.mesto sa skorom 3-0-3 i gol razlikom 5:4. Na domaćem terenu imaju skor 2-0-1 i gol razlika 3:2. Posle tri vezne pobede u prošlom kolu poraženi su na gostovanju kod ekipe Nanta 1:0. Za meč protiv Amijena, trener domaćih neće moći da računa na: Djiku (5/0 odbrana), Peters (4/0 sredina), Kouakou (6/0 napad)

Amijen je posle privikavanja na ovaj rang takmičenja počeo da pruža nešto bolje partije ,čemu su dosta doprineli dolasci Gaela Kakute i Muse Konatea koji su unapredili ofanzivnu igru tima, a očekuje se da Lasina Traore počne da igra što će napadu doneti još jedan nov kvalitet. Trenutno zauzimaju 14.mesto sa skorom 2-0-4 i gol razlikom 4:9 .U prošlom kolu doživeli su poraz na domaćem terenu od Marseja 0:2. Trener gostiju neće moći da računa na: Bodmer (3/0 odbrana), Fofana (2/0 sredina), Charier (3/0 sredina)

Kaen uspeva da protiv ekipa iz donjeg dela tabele ostvari dobre rezultate, a nadaju se da će i protiv ekipe Amijena moći do pobede, sa druge strane biće protivnik koji ume da bude neugodan, a s obzirom da oba tima još uvek nisu odigrala nerešeno, postoji mogućnost da meč ode upravo u tom pravcu.

PREDLOG za klađenje: D1-2 (domaćin daje od 1 do 2 gola) (kvota 1,55)


20:00 Olimpik Lion – Dižon

Domaći Lion, i posle dosta promena u timu igra zaista dobro ove sezone, trenutno su na 5. mestu sa skorom 3-2-1 i gol razlikom 11:7. Na domaćem terenu imaju skor 2-1-0 i gol razliku 9-4. U prošlom kolu su poraženi u derbiju od PSŽ-a 2:0. Za meč protiv ekipe Dižona trener domaćina neće moći da računa na:Marcal (4/0 odbrana), Rafael (3/0 odbrana), Cornet (6/0 napad), Depay (6/1 napad)

Dižon je u prošlom kolu doživeo drugi uzastupni poraz, posle poraza od Kaena 2:1, poraženi su i na domaćem terenu 0:1 od Sent Etijena, što im je bio prvi meč u sezoni kada nije palo tri i više gola. Trenutno zauzimaju 18.mesto sa skorom 1-1-4 i gol razlikom 6:13. Za meč protiv Liona, trener Dižona neće moći da računa na: Lang (2/0 odbrana), Lautoa (1/0 odbrana), Tavares (4/1 napad)

Do sada su odigrali 4 međusobna meča i svaki put je prolazna igra bila GG&3+, ukupno je palo 19 golova.

Domaći tim će sigurno dominirati u ovom meču i veliki je favorit, svaki put su uspeli da postignu najmanje po dva gola protiv Dižona i to se očekuje i ovog puta.

PREDLOG za klađenje: 1&3+ (pobeda Liona i tri i više gola na meču) (kvota 1,65)


20:00 Mec – Troa

Derbi začelja i meč koji će može dosta uticati na dalje partije i rezultate oba tima, Mec trenutno na poslednjem mestu sa skorom 1-0-5 i gol razlikom 3:12. U prošlom kolu su posle pet veznih poraza, slavili na gostovanju 0:1 kod ekipe Anžea, a interesantna podatak je da su gotovo tokom celog toka meča bili bolji rival i iz kontranapada ugrožavali gol Anžea. Za meč protiv ekipe Troa, domaći trener ne računa na: Kawashima (2/0 prvi golman), Rivierez (2/0 odbrana), Jouffre (3/0 sredina), Niane (4/0 napad), Riviere (1/1 napad), Jallow (2/0 napad)

Troa se nalazi na 16.mestu sa skorom 1-2-3 i gol razlikom 4:6. Na gostujućem terenu imaju skor 1-0-1 i gol razliku 3:3. Slavili su protiv Nice 1:2. Što se tiče igre, ona se u mnogome zasniva na tandemu Nivet – Niane, centralni vezni Nivet nije nastupio u prošlom meču zbog povrede što se odrazilo na igru tim, pa je Troa doživeo poraz na domaćem terenu od ekipe Monpeljea 0:1. Za ovaj meč u timu neće biti: Nivet (4/0 kapiten tima), Darbion (6/1 sredina), Vizcarondo (6/0 odbrana-suspendovan)

Zbog važnosti meča ne očekujemo da timovi odigraju previše ofanzivno jer je ovo pre svega meč koji bi mogao da odredi dalji tok sezone.

PREDLOG za klađenje: 0-2 gola (kvota 1,80)


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje