četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava ACB španske košarkaške lige

Danas je na programu 4 meča španske ACB lige u kojem će 4 evroligaša uzeti učešće.

Prvi meč je između Bilbao i Real Madrida gde je kraljevski klub favorit, a dobio je poslednjih 5 međusobnih duela. Pablo Laso neće moći da računa samo na Jonasa Maciulisa dok su svi ostali igrači aktivni. Real je startovao ligu pobedom nad Andorom, dok je Bilbao izgubio od Fuenlabrade. Iako u ovom trenutku kvota na domaćina opada, mišljenja smo da Real pobeđuje u meču.

Baskonia dočekuje Estudiantes koji je ostao tokom leta ostao bez najboljeg strelca prošle godine – Edwin Jacksona koji je otišao trbuhom za kruhom putem Kine. Trener domaćih, Pablo Prigioni će moći da računa u ovom meču na Rodrigue Beauboisa, dok je upitan Tornike Shengelia. Ekipa koja se mučila protiv Groningena u kvalifikacijama za Ligu Šampiona nema šta da traži pored evroligaša kao što je Baskonia.

Barcelona je u prvom meču ACB lige porazila Baskoniu, a sada će se suočiti sa Jouventutom iz Badalone. Sito Alonso najavljuje ništa osim pobede u 2. kolu, a moći će da računa na sve igrače osim Pierre Oriole koji je još uvek pod znakom pitanja.

Poslednji meč na programu je duel između Unicaja Malage i San Pablo Burgosa gde definitivno neće biti iznenađenja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje