petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bundesliga: Najava i 2 predloga – 26. kolo (nedelja)

KONAČNO BUNDESLIGA!! Usled pandemije koronavirusa sva sportska dešavanja širom sveta su otkazana, ali “korak po korak” stvari se vraćaju u normalu. Prvi su “nogu povukli” u Nemačkoj, gde je juče odigrano 6 mečeva.

Nakon poduže i neplanirane pauze timovi su izgubili takmičarski ritam, stoga videćemo kako će se to odraziti na njihove igre i rezultate, a mi Vam donosimo najavu 26. prvenstvenog kola. Takođe, treba napomenuti da će svi dueli biti odigrani pred praznim tribinama, odnosno bez prisustva publike. Takođe, Bundesliga je dozvolila 5 izmena na utakmici, a ta odluka važiće do kraja sezone.


FC KELN – MAJNC

FC KELN trenutno zauzima sredinu tabele, pošto se nalaze na 10. mestu. Na 7 bodova su od mesta koje vodi u Evropu, a na 9 bodova od mesta koje vodi u Cvajtu. Jarčevi igraju efikasne mečeve pošto u proseku na njihovim mečevima se viđa 3,4 gola (18 utakmica otišlo u 3+, dok je 7 odigrano od 0-2). Pre pauze, Keln je imao 8 pobeda u poslednjih 11 utakmica i bili su u dobroj formi.

Trener Jarčeva – Markus Gisdol izjavio je pre utakmice: Zadovoljni smo što smo se vratili treninzima. Ekipi je trebalo par dana da se navikne na okolnosti, ali smatram da momci zaslužuju sve pohvale na adaptaciju. Očekujemo meč u dobrom raspoloženju i nadamo se pobedi.

Na preostalih 8 kola do kraja, gostujuća ekipa mora dobro da igra kako ih ne bismo sledeće sezone gledali u Cvajti. Trenutno je Majnc na 15. sa svega 3 boda više od zone ispadanja. Baš kao i domaćin, gaje efikasan fudbal pošto se na njihovim mečevima viđa u proseku 3,5 golova (doduše, postigli su 34, a primili 53).

Gostujuća ekipa bića oslabljena neigranjem Matete (odsutan zbog crvenog kartona), kao i bez prvog golmana Zentnera koji je pokidao ligamente i neće ga biti cele sezone. Na mesto između stativa će najverovatnije Florian Muller, koji je i započeo sezonu u startnoj postavi, ali je nakon samo 3 utakmice prebačen na klupu! Razlog zašto je bio na klupi, jeste što je u prva 3 kola primio čak 12 golova (doduše 6 komada od bavarskog giganta Bayerna). Takođe, na poslednjem meču pre pauze zbog pandemije, Florian je ušao na poluvremenu i primio gol protiv Dizeldorfa.

Trener Majnca Achim Beierlorzer izjavio je: Radujemo se konačno fudbalu, ali ovo će biti izazov imajući u vidu okolnosti. Moramo ostati fokusirani do samog kraja i ostvariti dobar rezultat u gostima.

 Glavni sudijaPetersen M.

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.80

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu “RheinEnergie”.


Podsećanje na meč kada je Poldi srušio Majnc u sezoni 2010-11.


UNION BERLIN – BAJERN MINHEN

Union je baš kao i gradski rival (Herta) na sredini tabele, ali bliži su onom delu koji vodi ka drugoj ligi. Imaju trenutno 7 bodova više od zone ispadanja, a u goste im dolazi gigant koji pretenduje da uzme titulu ispred Dortmunda, Gladbaha i Redbula.

Kada vidim osećanje i emociju koju smo imali na prethodnim treninzima, jedva čekamo da krene i utakmica šampionata – izjavio je Thomas Muller strelac 6 golova ove sezone.

Bajern neće računati na brazilca Couthina (22 meča, 8 golova), Tolisso (13 mečleva, 1 gol), kao ni na defanzivca – Sule. Španski igrač J. Martinez upitan je za nastup.

Glavni sudijaWillenborg F

Predlog za tipovanje – 2&2-4 / @1.90

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 18:00 na stadionu “An der Alten Försterei”.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje