petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – nedelja

U nedelju su na programu poslednja tri susreta u sklopu 27. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudala „Bundesliga“. Mi Vam najavljujemo te duele…

BORUSIJA DORTMUND – HANOVER

BORUSIJA DORTMUND trenutno zauzima treću poziciju na tabeli (koja direktno vodi u Ligu Šampiona), što je i popularnim „Milionerima“ i glavni cilj do kraja sezone, pogotovo sada kada su ispali iz daljeg toka Lige Evrope i mogu maksimalno da se fokusiraju na nastupe u nacionalnom prvenstvu. Gledajući utakmice isključivo u Bundesligi, Borusija Dortmund se nalazi u sjajnoj formi, bez poraza su na poslednjih 11 ligaških mečeva. Imaju drugi najučinkovitiji napad u ligi sa do sada 53 datih golova. Za domaći tim neće nastupiti: S.Rode, A.Yarmolenko, E.Durm, S.Kagava, dok su neizvesni C.Pulisic, M.Reus, O.Toprak.

HANOVER ne zna za pobedu na predhodnih četiri susreta u nizu (tri poraza i jedan remi), ali su i dalje na bezbednih +7 u odnosu na opasnu zonu. Na gostovanjima igraju dosta slabo, imaju svega jedan trijumf na poslednjih deset mečeva na strani. Na ovom meču neće igrati: N.Sarenren-Bazee, M.Sundermann, S.Maier, I.Bebou (treći strelac tima), E.Prib, dok su neizvesni M.Harnik (drugi strelac tima), J.Elez.

Predlog za tipovanje:

„1“ – @1.45

Utakmica se igra 17. marta sa početkom od 13:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 

KELN – BAJER LEVERKUZEN

KELN je i dalje „fenjeraš“ sa svega 17 osvojenih bodova i veoma malim šansama da i naredne sezone bude deo najelitnijeg ranga nemačkog fudbala. To i ne treba da iznenađuje, jer „Jarčevi“ imaju najslabiju odbranu u šampionatu sa 49 primljenih golova i drugi najneefikasniji napad sa samo 25 datih pogodaka. Na svom terenu osvojili su svega 9 bodova, 8 poraza na 13 duela uz negativnu gol razliku 14:24. U sastavu domaćih neće biti: M.Jojic, C.Clemens, B.Risa, F.Sorensen, J.Queiros, C.Fuhrich, S.Guirassy (drugi strelac tima).

BAJER LEVERKUZEN je napon vezao dve pobede i trenutno zauzima mesto koje direktno vodi u Ligu Evrope, ali želja ovog tima je da izbori plasman u TOP 4 i tako zaigra u Ligi Šampiona naredne sezone. „Farmaceuti“ su jedni od najboljih gostujućih timova u ligi, osvojili su 22 boda na 13 utakmica na strani uz pozitivnu gol razliku 25-18. Na ovom susretu nećemo videti: T.Jedvaj, dok su neizvesni L.Bender, C.Aranguiz, S.Kiessling.

Predlog za tipovanje:

„2“ – @1.80

Utakmica se igra 17. marta sa početkom od 15:30 na stadionu „Rhein Energie“.

 

LAJPCIG – BAJERN MINHEN

LAJPCIG je izborio plasman u četvrtfinale Lige Evrope, ali „cenu“ toh uspeha „plaćaju“ u domaćem prvenstvu, gde trenutno zaostaju 5 bodova za Ajntraht Frankfurtom (koji zauzima četvrto mesto tabeli i ujedno poslednje koje vodi u Ligu Šampiona). Uzrok pada na tabeli su poslednje četiri duela, na kojima nemaju nijedan ostvaren trijumf. Za domaći sastav neće igrati: F.Coltorti, M.Halstenberg, dok su neizvestan M.Sabitzer.

BAJERN MINHEN je praktično obezbedio novi naslov prvaka i nedostaju mu još nekoliko bodova da i matematički otkloni sve dileme. „Bavarci“ su najbolji klub u ligi u nekoliko kategorija – najefikasniji tim – 65 postignutih golova, najbolja defanziva – 18 primljenih pogodaka, najbolji gostujući tim – 10 pobeda na 13 utakmica na strani. Na poslednjih 15 ligaških mečeva imaju čak 13 trijumf uz samo jedan poraz i jedan nerešen ishod. Za goste neće nastupiti: K.Coman, T.Alcantara, M.Neuer, A.Robben, C.Tolisso.

Predlog za tipovanje:

„2&3+“ – @2.45

Utakmica se igra 17. marta sa početkom od 18:00 na stadionu „Red Bull Arena“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje