četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – (subota)

U subotu na programu su nekolicina utakmica u sklopu 29. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“, a mi ćemo Vam najaviti neke od tih duela…

FRAJBURG – VOLFZBURG

FRAJBURG se uoči ovog kola nalazi na četrnaestoj poziciji na tabeli sa svega 4 bodova više u odnosu na opasnu zonu, te ovu ekipu očekuje „napeta“ završnica nemačkog šampionata. Svega jedan trijumf u poslednjih devet ligaških duela dovela ih je u nezavidan položaj kada je opstanak u eliti u pitanju. Na svom terenu ove sezone igraju dosta „tvrde“ susrete, na 14 utakmica do sada pred svojim fanovima imaju gol razliku 12:13, što je u proseku svega 1.78 golova po meču. Velikih problema imaju u napadu, sa samo 26 postignutih golova drugi su najneefikasniji tim u prvenstvu. U domaćem sastavu nećemo videti: N.Petersen (najbolji strelac tima – 13 golova), C.Stanko, M.Frantz, A.Abrashi, F.Niederlechner.

VOLFZBURG ima isti broj bodova kao i Majnc (koji zauzima mesto koje vodi u doigravanje za opstanak u ligi), ali su samo zbog bolje gol razlike jedno meso bolje plasirani, ali nema sumnje da „Vukove“ očekuje velika borba oko opstanka do samog kraja Bundeslige. Nalaze se u dosta slaboj formi, jer nemaju pobedu na predhodnih osam utakmica, a velika „boljka“ ovog tima jeste ofanziva, jer su do sada samo 28 puta zatresli mrežu svojih rivala. Na gostovanjima igraju uglavnom neefikasne susrete, te je prosek golova na tim duelima svega 1.85 po meču. Biće oslabljeni neigranjem: A.Mehmedi, J.Brooks, M.Tisserand, S.Jung, J.Brekalo, F.Uduokhai, J.Blaszczykowski, J.Guilavogui.

Predlog za tipovanje:

„0-2“ – @1.55

Utakmica se igra 7. aprila sa početkom od 15:30.

 

HAMBURGER – ŠALKE

HAMBURGER jedan od velikana nemačkog fudbala, u najlošijem je položaju od svih timova koji se bore za opstanak, jer su „zakucani“ za samo dno tabele sa 7 bodova manje u odnosu na sigurnu zonu u ovom trenutku. „Ukus“ pobede nisu osetili već 14 utakmica u nizu u domaćem šampionatu, što i ne treba da iznenađuje kada se sazna da imaju ubedljivo najslabiji napad u ligi – samo 20 datih golova i dosta poroznu odbranu – 44 priljenih pogodaka. Sve u svemu, teška vremena za Hamburger, koji je proteklih sezona nekako i uspevao da se spasi ispadanja u niži rang takmičenja, ali se sada čini da su oni gotovo sigurni „putnici“ za „Cvajtu“. Na ovom susretu neće moći da računaju na: N.Muller, G.Jung, A.Ekdal, D.Santos, A.Hirzel, S.Schipplock, K.Papadopoulos.

ŠALKE krupnim „koracima“ ide ka vicešampionskom mestu sa do sada 52 sakupljena boda i veoma su blizu ostvarivanja njihovog cilja – nastupu u grupnoj fazi Lige Šampiona naredne godine. Trenutno su tim sa najboljom formom u ligi, jer su vezali šest uzastopnih pobeda, te osvojenih 18 bodova iz tih susreta. U gostujućem timu na ovoj utakmici neće zaigrati: A.Baba, W.McKennie.

Predlog za tipovanje:

„X2&2+“ – @1.70

Utakmica se igra 7. aprila sa početkom od 18:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje