četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige (subotnje utakmice)

U subotu će biti odigrana većina utakmica u okviru 23. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“, a mi Vam predstavljamo neke od tih duela.

FRAJBURG – VERDER BREMEN

Frajburg se nalazi na 12. mestu na tabeli sa svega dva boda više u odnosu na prvi tim koji je u opasnoj zoni. Dosta problema imaju u defanzivi, do sada su „kapitulirali“ u 37 navrata i samo su Majnc i Keln slabiji od njih u ovom segmentu. Na ovom susretu neće moći da računaju na: M.Frantz, F.Niederlechner, B.Kapustka, Y.Ravet.

Verder Bremen je popravio svoju formu u poslednjem periodu, osvojio je sedam od devet mogućih bodova u predhodna tri duela i tako „pobegao“ iz zone ispadanja. „Zeleno-beli“ neće imati na raspolaganju sledeće igrače: L.Sane, J.Pavlenka, P.Bargfrede, O.Kauper, F.Bartels, J.Eilers, M.Zetterer, J.Verlaat.

Predlog za tipovanje: GG – @1.75

 

ŠALKE – HOFENHAJM

Šalke je u mini-seriji od dva poraza i tako je „skliznuo“ sa mesta koje vodi u Ligu Šampiona, što je i prioritet ovog tima. Na 11 odigranih utakmica do sada na svom terenu postigli su 18, a primili 13 pogodaka. Trener domaćih u sastavu neće imati: S.Reither, E.Konoplyanka, A.Baba, A.Harit, M.Meyer, W.McKennie, P.Insua.

Hofenhajm je trenutno na sredini tabele, odnosno u grupi od nekolicine timova sa 31. osvojenim bodom. Ove sezone „pada“ dosta golova na njihovim utakmicama, u proseku 3.22 gola po meču. U gostujućem timu neće biti: L.Rupp, K.Demirbay, G.Kobel.

Predlog za tipovanje: 3+ – @1.75

 

HAMBURGER – BAJER LEVERKUZEN

Hamburger je u velikoj rezultatskoj krizi, nisu ostvarili trijumf na poslednjih devet utakmica u domaćem šampionatu, te trenutno zauzimaju poziciju koja direktno vodi u niži rang takmičenja. Napad je za sada potpuno zakazao, svega 17 postignutih golova na 22. odigrane utakmice i najlošiji učinak od svih timova u ligi u ovom aspektu igre. Na ovom duelu nećemo videti: N.Muller, A.Ekdal, B.Thoelke, G.Waldschmidt.

Bajer Leverkuzen ne zna za pobedu u predhodna dva duela, gde je bio veliki favorit u susretima protiv Frajburga i Herte, te trenutno nisu na poziciji koja vodi u Ligu Šampiona. Nakon neprikosnovenih Bajern Minhena i Borusije Dortmund, imaju treći najefikasniji napad sa do sada 41. postignutim pogotkom. U redovima „Farmaceuta“ neće nastupiti: L.Bender, M.Frey, V.Yurchenko.

Predlog za tipovanje: X2&2+ – @1.60


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje