petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige (subotnje utakmice)

U subotu na programu je velika većina utakmica u sklopu 25. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“. Mi Vam najavljujemo neke od tih duela…

ŠALKE – HERTA BERLIN

ŠALKE je nakon dva vezana poraza, vezao isto toliko trijumfa i tako stigao do mesta koje naredne sezone vodi u Ligu Šampiona. Na svom terenu ove sezone doživeli su samo dva poraza, a prosečeno na njihovim domaćim utakmicama pada po 2.83 golova po meču. Na ovom duelu u sastavu domaćina neće biti: G.Burgstaller, A.Baba, P.Insua, T.Kehrer, C.Teuchert, W.McKennie.

HERTA BERLIN je u prošlom kolu napravila veliko iznenađenje, jer je uspela da ostane neporažena na gostovanju aktuelnom prvaku Nemačke, Bajern Minhenu, odigravši utakmicu bez golova protiv favorizovanih „Bavaraca“. Tim iz Berlina igra dosta dobro na strani, na 12 odigranih duela, pretrpeli su svega 3 poraza uz pozitivnu gol razliku 13:12. Na ovoj utakmici neće moći da računaju na: K.Rekik, J.Kade, S.Kurt, V.Ibišević, A.Maier, J.Schieber, V.Darida.

Predlog za tipovanje:

Šalke ima čak 9 uzastopnih trijumfa u susretima protiv Herte iz Berlina, kada su te utakmice igrali pred svojim fanovima. Nema dvojbe da su i sada favoriti za pobedu, ali kako su tokom ove sezone nekoliko puta „kiksirali“ na unapred dobijenim susretima, a i Herta igra izuzetno dobro na gostovanjima, tipujemo na duplu šansu na domaći sastav uz raspon golova od dva do četiri (što je bio slučaj u poslednjih 11 međusebnih duela).

1X&2-4 – @1.80

Utakmica je na programu 3. marta sa početkom od 15:30 na stadionu „Veltins-Arena“.

VOLFZBURG – BAJER LEVERKUZEN

VOLFZBURG se trenutno nalazi svega jedno mesto iznad opasne zone, te „Vukove“ očekuje velika borba za opstanak u eliti. Uz Keln i Hamburger, tim su sa najmanje ostvarenih pobeda u celoj ligi – svega četiri. Ipak, ne gube utakmice olako, jer su većinu svojih bodova osvojili zahvaljujući remi susretima, čak 13 – najviše od svih timova u prvenstvu. Jedni su od slabijih timova kada je reč o mečevima na svom terenu, svega dva trijumfa na 12 utakmica uz negativnu gol razliku 17:18. Biće oslabljeni neigranjem: J.Brooks, I.Camacho, S.Jung, J.Blaszczykowski, M.Tisserand, F.Uduokhai.

BAJER LEVERKUZEN zbog slabijih izdana u poslednjem periodu (pre svega zbog utakmica na svom stadionu), „skliznuo“ je sa mesta koje vode u Ligu Šampiona, te se nadaju da bi osvajanjem sva tri boda sa ovog gostovanja, ponovo se vratili na željeno mesto na prvenstvenoj lestvici. „Farmaceutima“ je ofanziva jači deo tima, postigli su do sada 43. pogotka, te imaju treći najubojitiji napad u ligi. Na strani igraju sasvim dobro, pet pobede, četiri remija i samo tri poraza, uz 23 postignuta i 17 primljenih pogodaka. Na ovom susretu neće nastupiti: P.Retsos, D.Kohr, L.Bender.

Predlog za tipovanje:

Bajer Leverkuzen je bliži pobedi na ovoj utakmici, ali njihovi promenljivi rezultati u poslednjih nekoliko kola, a i igraju protiv rivala koji ne gubi lako, a još teže pobeđuje,  stoga smatramo da će dupla šansa na goste uz najmanje dva postignuta gola na meču, biti dobitna kombinacija.

X2&2+ – @1.65

Utakmica se igra u subotu na stadionu „Volkswagen Arena“ od 15:30.

 

LAJPCIG – BORUSIJA DORTMUND

LAJPCIG će u derbi utakmici ovog kola ugostiti tim, Borusije Dortmund i biće ovo susret ekipa koja pretenduju na vice-šampionsko mesto (što je i krajnji domet iza neprikosnovenog Bajern Minhena). „Bikovi“ su svoj plasman u 1/8-finala Lige Evrope, „platili“ sa dva uzastopna poraza u prvenstvu, te moraju da podignu nivo svoje igra kako bi i naredne sezone, kao i ove bili deo najelitnijeg klupskog takmičenja – Lige Šampiona. Tim su koji igra otvoren fudbal, što pokazuje i podatak od 37 datih i 33 primljenih golova u dosadašnjih 24. odigranih kola. U sastavu Lajpciga nećemo videti: M.Halstenberg.

BORUSIJA DORTMUND je značajno podigla svoju formu (uprkos kiksu u poslednjem kolu), te su trenutno drugoplasirani tim prvenstva. „Milioneri“ sa 49 datih golova imaju drugi najefikasniji napad, ali im odbrana nije jača strana, jer su do sada „kapitulirali“ u 30 navrata. Trener gostiju, Peter Štoger na ovm meču neće moći da računa na: M.Philipp, A.Yarmolenko, J.Sancho, S.Rode, S.Kagawa, E.Durm, R.Guerreiro.

Predlog za tipovanje:

Derbi utakmica ovog kola, susret timova koji igraju otvoren i napadački fudbal, sa istim ciljem – osvajanje jedno od prva četiri mesta na kraju prvenstva, a kako najbolje doći do toga, nego pobedom protiv direktnog konkurenta. Verujemo da će oba tima ići na trijumfa na ovom duelu, te da golovi sa obeju strana neće izostati.

GG – @1.55

Meč se igra 3. marta na „Red Bull Arena“ sa početkom od 18:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje