četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – (subotnje utakmice)

Nakon dvonedeljne pauze zbog prijateljskih susreta na reprezentativnom nivou, ovog vikenda ponovo se igraju klupske utakmice u okviru nacionalnih liga, pa se tako nastavlja i nemačko prvenstvo „Bundesliga“…

BAJER LEVERKUZEN – AUGZBURG

BAJER LEVERKUZEN je u proteklom kolu pretrpeo neočekivan poraz na gostovanju tada „fenjerašu“, Kelnu (2-0) i tako izgubio poziciju koja vodi u Ligu Šampiona naredne sezone. Konkurencija za te pozicije je dosta velika, pa „Farmaceuti“ ulaze u ovu utakmicu za velikim imperativom pobede. Sa do sada 47 postignutih golova, Bajer Leverkuzen ima treći najefikasniji napad u ligi. Za domaćine na ovoj utakmici neće nastupi: L.Alario, L.Bender, J.Pohjanpalo.

AUGZBURG se trenutno nalazi na sredini tabele, sa 10 bodova više u odnosu na timove koje se nalaze u opasnoj zoni i daleko od klubova koji se bore za izlaz u neka od evropskih takmičenja, tako da sam kraj šampionata dočekuju dosta rasterećeno. Na ovom susretu biće oslabljeni neigranjem: A.Finnbogason (najbolji strelac – 11 golova), R.Framberger, J.Gouweleeuw, K.Danso, D.Opare, F.Giefer, M.Hitz, M.Richter.

Predlog za tipovanje:

„1“ – @1.55

Utakmica se igra 31. marta sa početkom od 15:30 na stadionu „BayArena“.

 

HERTA BERLIN – VOLFZBURG

HERTA BERLIN je „ušuškana“ na sredini prvenstvene lestvice sa 35 osvojenih bodova, te dosta mirno ulaze u samu završnicu prvenstva. Berlinski tim igra dosta neefikasne mečeve u poslednjem periodu, jer su samo jednu od predhodnih deset utakmica odigrali sa 3 ili više pogodaka. Na ovom duelu neće zaigrati: S.Kurt, J.Klinsmann, J.Schieber, M.Plattenhardt.

VOLFZBURG se nalazi u dosta nezavidnoj situaciji, jer trenutno dele sa Majncom mesto koje vodi u doigravanje za opstanak u elitnom rangu nemačkog fudbala. „Vukovi“ su pritom i u dosta slaboj formi, na poslednjih sedam ligaških utakmica doživeli su čak pet poraza uz dva remija, dok su poslednju pobedu ostvarili još krajem januara. Na gostovanjima igraju dosta „tvrdo“, na 13 utakmica na strani, postigli su samo 10 pogodaka uz 16 primljenih, što je u proseku tačno dva gola po meču kada Volfzburg igra kao gost. Van stroja su: A.Mehmedi, J.Blaszczykowski, S.Jung, M.Tisserand, R.Knoche, J.Brook, J.Guilavogui.

Predlog za tipovanje:

„0-2“ – @1.65

Utakmica se igra 31. marta sa početkom od 20:30 na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

 

BAJERN MINHEN – BORUSIJA DORTMUND

BAJERN MINHEN koji je novi-stari osvajač Bundeslige, je u minulom kolu prekinuo svoj niz bez poraza, jer su pretrpeli poraz na gostovanju od ekipe Lajpciga (2:1). Stoga, „Bavarci“ sa većom dozom opreza i imperativa ulaze u ovaj derbi protiv „Milionera“ kako bi se pred svojim fanovima iskupili za spomenuti poraz. Na svom terenu igraju fenomenalno, 11 pobeda na 13 odigranih duela, bez ijednog poraza uz fenomenalnih 40 postignutih golova. Jup Hajnkes neće moći da računa na: M.Neuer, K.Coman, A.Robben, J.Bernat dok je neizvestan J.Boateng.

BORUSIJA DORTMUND trenutno zauzima treću poziciju na tabeli, što je i najbitnije za ovaj klub kako bi u narednoj sezoni nastupali u grupnoj fazi Lige Šampiona. „Milioneri“ imaju drugi najefikasnij napad u prvenstvu (samo je njihov predstojeći rival bolji u ovom segmentu od njih), sa do sada 54 datih golova. Za goste na ovom meču neće nastupiti: S.Kagawa, S.Rode, A.Yarmolenko, E.Durm, O.Toprak, D.Zagadou, dok je neizvestan M.Reus.

Predlog za tipovanje:

„1&3+“ – @1.80

Utakmica se igra 31. marta sa početkom od 18:30 na stadionu „Allianz Arena“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje