Advertisement

Danas nam sledi dugo iščekivani F4, gde se od 20:00 sastaju CSKA i Real.

Osim najava, na sajtu možete pronaći i rubriku pod nazivom F4 gde smo analizirali statistiku ovih ekipa kada igraju na gostujućem parketu i probali da zaključimo na koji način igraju timovi kada nisu domaćini kao što će to biti danas.

Iako su prvobitno kladionice favorizovale CSKA sa nešto nižom kvotom, sada je šansa za obe ekipe poravnana na 1.95. Zaista bi trebalo tako nešto i da očekujemo. Ulog je veliki, obe ekipe su fantastične i detalji će odlučiti.

Ovo je ipak F4 i teško je pretpostaviti koja ekipa će ići u finale. Prošle sezone sastali su se ovi rivali upravo u polufinalu gde je Real kao blagi autsajder slavio. CSKA je te sezone bio izuzetno dominantna ekipa i sa dobrom formom su otišli na F4, dok je Real igrao toplo-hladno i bez bitnih igrača pre F4, što svedoči koliko je zapravo završni turnir nepredvidiv.

Pitanje je ko će imati veću podršku od ove dve ekipe. Ruskih navijača će biti veoma malo, dok bi trebalo više da bude Realovih navijača. Upitno je i koliko će biti domaćih navijača, da kažemo, Baskijaca, koji će sigurno navijati protiv Reala.

CSKA igra kvalitetno, ali za nijansu slabije nego na primer prošle sezone kada se ipak od njih na F4 očekivalo više. Deluje da će biti bez pritiska jer je Real osvajač prethodnog naslova i ići će na to da se revanširaju španskoj ekipi koja ih je pobedila u polufinalu 2018. Svi igrači će biti spremni. Primetno je bilo i tokom sezone da imaju velike padove motivacije i da se muče sa nekim slabijim ekipama dok za razliku od njih, Real je igrao relativno ubedljivo kako u EL tako i u ACB. Ovo je poslednja šansa da CSKA sa ovim sastavom uradi nešto u EL jer se spekuliše da je De Colo skoro sigurno potpisao za Real.

Real je zaista iskusna ekipa i pokušaće da osvoje još jednom F4. Imaju predugačak roster gde svaki igrač ima svoj doprinos. Svi su spremni i dolaze na F4 u odličnoj formi, pogotovo Campazzo i Tavares.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.