Advertisement

Danas se u okviru playoffa ACB lige sastaju Baskonia i Zaragoza. Meč počinje od 20:15.

Baskonia je završila regularan deo ACB na 3. mestu dok je Zaragoza zauzela 6.

Gosti su veliko iznenađenje ove sezone i u drugom delu sezone igraju sjajno. Veoma su žilava ekipa i vole da se nadmeću sa ekipama jačim od sebe.

Na početku sezone Baskonia je ubedljivo slavila protiv Zaragoze iako je bilo nerešeno na poluvremenu. Tada za Zaragozu nije igrao Seibutis. U narednom meču, Zaragoza je slavila kod kuće, ali je to bio period kada je Baskonia imala problema sa povredama.

Danas će za Baskoniju igrati Jayson Granger, dok Matt Janning ne bi trebalo da igra danas. Osim toga Shengelia će igrati sa maskom, pošto je po drugi put ove sezone polomio nos. Baskonia ulazi kompletna u ovaj meč, ali i sa porazom od Valencije. Nisu u spektakularnoj formi i primetan je minimalan pad u igri u odnosu na onaj period nakon utakmica protiv CSKA u playoffu Evrolige.

Zaragoza u poslednje vreme igra jako dobro, pogotovo u prvim poluvremenima, a posednja dva meseca preko 14 razlike izgubili su samo od Reala i to u samom finišu utakmice iako su pred početak poslednje četvrtine vodili. U Maxbetu postoji opcija H22 Hendikep 14.5 tj. da Zaragoza neće izgubiti preko 14 razlike što se plaća kvotom 1.55.

Za ovaj meč predlažemo i tip iz Maxbeta PH2 sa kvotom 1.80, tj. da Zaragoza neće na poluvremenu gubiti sa više od 6 razlike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here