Advertisement
MaxBet

Danas se u okviru četvrte utakmice finala KLS sastaju Partizan i Crvena Zvezda.

Zvezda trenutno vodi 2-1, a Partizan mora do pobede kako bi sačuvali šanse za osvajanje KLS.

Bez obzira na mnoge tvrdnje da su sudije pristrasne u korist jednog tima, za sada smo gledali tri veoma zanimljive, egal utakmice gde svakako nije lako biti sudija, kako zbog rivaliteta i borbenosti igrača tako i zbog pritiska sa tribina.

Do sada su domaćini na mečevima bili perfektni, ali smo gledali egale gde je najveći konačni rezultat bio +6. Verovatno nas i danas očekuje rezultatska klackalica.

Ekipe igraju izjednačeno i Zvezda nije toliko dominantna kao u ABA zbog neigranja nekoliko ključnih igrača koji bi svakako povećali šansu Zvezdi da možda već i osvoji KLS, međutim žilavi Partizan se uz podršku publike nosi sa rivalom.

Trebalo bi da se odigra nešto čvršći meč na malo poena kao što je to bilo kada je Partizan bio domaćin.

Očekujemo mnogo grešaka u igri, kako zbog umora igrača koji igraju svaki drugi dan, tako i zbog toplote u hali koja potpuno dekoncentriše igrače.

Iz tog razloga predlažemo opciju Faye 4.5 + skokovi i ovaj tip je na kvoti 1.60 što znači da ga Maxbet favorizuje u over. Prošli meč je zabeležio 9 skokova, ali se kladionica nije odlučila da mu podigne marginu.

Važi za veoma požrtvovanog i odličnog skakača koji može da napravi problem u reketu Partizanu. Iako je na prva dva duela beležio po 4 skoka, dakle bio je uvek blizu margine, verujemo da danas može do minimalnih 5 iz razloga što očekujemo tvrđu utakmicu.

Iako je Zvezda nešto kvalitetnija i Partizan je trojkom Zagorca u samom finišu meča uspeo da pobedi, za smelije, mogu probati opciju FTOT1 što znači pobeda Partizana uključujući i produžetke što se plaća kvotom 1.90.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.