petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava kupa Radivoja Koraća (16. februar)

U petak će se u Nišu odigrati 2 meča četvrtfinala kupa Radivoja Koraća.

U prvom meču sastaće se Mega Bemax i KK Dynamic od 17h.

Mega je tri puta igrala finale Kupa a od toga ga je jednom osvojila pre dve godine na istom mestu, u dvorani „Čair“ u Nišu. Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević na predstojećem Kupu zbog povreda neće moći da računa na Kostju Mušidija, Stefana Fundića i Mihaila Jovičića.

Trener Mega Bemaxa je istakao da će ekipa ići korak po korak:

– U petak počinjemo takmičenje u Kupu gde nam je protivnik u četvrtfinalu Dinamik. U pitanju je kvalitetna ekipa koja je podigla formu u poslednjih mesec dana. Mi imamo dosta problema sa povredama gde u nekom narednom periodu nećemo moci da računamo na nekoliko igrača. Ipak, pobeda i način na koji smo do nje stigli protiv FMP-a su dosta podigli samopouzdanje ekipe. Kup je specifično takmičenje koje se osvaja sa 3 pobede a mi ćemo ići korak po korak sa željom da budemo mi ti koji će napraviti iznenađenje,

izjavio je Milojević.


U drugom meču sastaće se Partizan i Zlatibor Čajetina od 19:30.

Trener crno-belih, Nenad Čanak je izjavio:

„Ambicije Partizana su da uvek ide na trofej, tako je i sada. Sistem takmičenja u kupu je takav da u jednoj utakmici svašta može da se desi. U prvoj utakmici igramo protiv Zlatibora, favoriti smo, ali to moramo i da potvrdimo. Očekujem da će uz maksimalan pristup i angažovanu igru sa naše strane, razlika u kvalitetu doći do izražaja. Ipak, Zlatibor se sigurno neće unapred predati i verujem da će se maksimalno boriti od početka do kraja. O mečevima nakon toga, pričaćemo u petak uveče ili u subotu“, istakao je Čanak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje