sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava trke za Veliku nagradu Azerbejdžana

Automoto sport generalno gledano nije pogodan za klađenje na duže staze, jer niko na svetu ne može da vam garantuje šta može da se desi tokom trke. Ipak, sa vremena na vreme se pojavi neki događaj na koji se vredi opkladiti, jer je dosta toga evidentno. Takav je slučaj sa Azerbejdžanom, gde imamo jedan Red Bul koji maksimalno dominira, i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Juče baš nisamo imali sreće sa Ferštapenom. Sve što smo bili napisali je bilo tačno i što je najgore po nas bi se obistinilo, ali zaista nije bilo sreće. Maks Ferštapen je imao gotovo savršen krug za pol poziciju, ali slično kao u Monte Karlu neko ispred njega na stazi je doživeo incident i trening je prekinut kao i njegov krug. Na kraju, Ferštapen je završio na trećem mestu iza Luisa Hamiltona i Šarla Leklera.

Jasno je kao dan da je Lekler uljez u ovoj trojci. Ferari pokazuje potencijal, ali daleko od toga da u trci mogu da se bore sa Mercedesom i Red Bulom. Mi ćemo ponovo ukazati poverenje mladom Holanđaninu, jer je Red Bul na svim treninzima pokazao da ima bolji tempo za trku od Mercedesa. Očekujemo još jednu bitku između Ferštapena i Hamiltona i pobedu Holanđanina.

Predlog za klađenje: Pobeda Ferštapena 2,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Ulozi su simbolični čisto da bi praćenje bilo zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje