petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava utakmice: BATE – Slavia Mozyr (Belorusija – Belarusian Cup)

U sredu nas očekuju revanš mečevi polufinala beloruskog kupa. Jedno od polufinala jeste duel između BATE Borisova i Slavije iz Mozira.

U prvom meču pobedu i prednost pred revanš iznenađujuće je stekla ekipa Slavije, jer je na svom terenu ostvarila pobedu od 1-0. Tačno je da BATE ne blista na početku ove sezone, nekada tim bez konkurencije u Belorusiji i sa zapaženim rezultatima u Evropi ovu sezonu je počeo dosta promenljivo, slično kao i prošlu u kojoj je ostao bez titule. Međutim sada su stigli do polufinala kupa i verujem da neće tako lako odustati na korak do finala. Što se tiče njihove igre, barem ono što sam ja gledao oni i ne igraju toliko loše, najveći problem im je definitivno u završnici napada. Verujem da će uspeti ovaj put da odigraju kvalitetnu utakmicu i da dođu do pobede, potrebna im je pobeda od 2 gola razlike, a ja igram da će pobediti sa 3 ili više golova razlike, s tim ako bude tačno 2 razlike onda se računa kvota 1. 

Sa druge strane Slavija posle solidnog početka je evidentno u blagom padu forme, izgubila je prethodne 2 utakmice, dok je pre toga odigrala jednom nerešeno. Neko moje mišljenje je da je BATE bez obzira na sve kvalitetnija ekipa od Slavije i da mogu do ubedljive pobede ovde. U prošlom kolu su bili dominantni protiv Torpeda gde ih je promašen penal sprečio da dođu do pobede, tukli su Minsk u gostima 0:3, pa evo ostvarili i trijumf protiv Gorodeje na gostovanju 0:2 i reklo bi se da polako popravljaju formu.

Ja ću probati sa ubedljivom pobedom večitog beloruskog šampiona, i uveren sam da imaju kvalitet za tako nešto. Srećno ako neko prati.

Utakmica je na programu u sredu, 29. aprila, od 19 časova po našem vremenu.

Predlog: AH1 (-2) @3.30

Analiza preuzeta sa prijateljskog sajta: https://www.t1x2.net/fc-bate-borisov-slavia-mozyr-football-belarusian-cup_447043.html


Najavu Shakhtyor Soligorsk – Brest pročitajte možete da pročitate klikom na link!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje