petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava utakmice: Kia Tigers-Kiwoom Heroes (Korean baseball league)

Kia Tigers i Kiwoom Heroes sastaće se u utorak 5.maja rano ujutru u 07h po našem vremenu u okviru 1.kola Koreanske bejzbol lige.Prošle sezone Kia nije došla ni do play off-a sa skorom 62-80 uz tek 9.mesto po broju postignutih poena.Dok je Kiwoom u regularnom delu sezone završio na 3.mestu sa skorom 86-57 a u finalu play off-a izgubio od Doosan-a 4:0 u seriji.

Za Kia Tigerse na brdu iskusni Yang Hyun Jong levoruki bacač (ima 3 pitch type FB,SL,CH).Prošle sezone veoma dobar uz ERA 2.29 a u poslednjih 10utakmica nije primio nijednom više od 3poena.Sa sutrašnjim protivnikom u poslednjom mecu za 8 IP(izmena) nije primio nijedan poen uz samo 5hitova.

Za Kiwoom Heroes na brdu Amerikanac Jake Brigham(ima 4 pitch type FB,SL,CH,CB).Pre par godina imao je debitansku sezonu u MLB ali nije se posebno istakao i onda je dosao u KBO gde već nastupa 3 sezone.Njegove brojke su fenomenalne uz ERA 2,96 prošle sezone.Imao je 3 meca protiv Tigersa ukupno 17 IP(izmena) i samo 3 primljena poena.

Iako je tek početak sezone treba biti oprezan.Moj tip ce biti Kiwoom Heroes manje od 4,5 poena na mecu.Kladionice nude kvotu 1,66. Za hrabrije može i ukupno manje od 8,5 poena na meču,takođe lepa kvota 1,80. Srećno svima.

Yang Hyun Jong-Kia Tigers

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje