četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Najave i predlozi za klađenje

Večeras su na rasporedu četvrtfinalni mečevi muškog dela turnira u Brizbejnu, kao i polufinalni mečevi ženskih turnira u Šenženu i Brizbejnu.

ATP Brizbejn:

Sve oči biće uprete u Nika Kiriosa i Aleksa De Minaura pošto su domaći igrači.

Prvi će na teren Aleks De Minaur koji će igrati Majkla Mmoa. Mladi De Minaur je u centru pažnje, jer je u prethodnom kolu pobedio ni manje ni više nego Miloša Raonića, a pre toga Stiva Dzonsona. On je dobio specijalnu pozivnicu za ovaj turnir, a izgleda da je ta odluka organizatora bila pun pogodak. De Minaur  jako dobro pokriva teren , udarci sa obe strane više nego solidni, a ono što je nas oduševilo jeste jako dobra igra u ključnim trenucima u kojim je uvek bio pribran.

Što se Mmoa tiče, ništa manje nije pokazao od De Minaura. On je morao da prođje kroz kvalifikacije, a redom su padali Ofner, Hajlis, Delbonis i Zverev. Za razliku od većine američkih tenisera Mmoh se ne uzda toliko u servis. Naravno, servis mu je vrlo solidan, ali ono što mu je dobra stvar jesu udarci sa obe strane, a mi bismo apostrofirali bekend.
Dečko je pun samopouzadanja i svakako da ima šanse da prodje u finale.

Što se predloga tiče po našem mišljenju ovde bi najbolja opcija bila over gemovi. Oba igrača su u dobroj formi, a pobeda Mmoa nam je nekako bliža, jer nakon pobede nad Raonićem sigurno je došlo emotivnog pražnjenja kod De Minaura. Nakon takvih partija u većini slučajeva sledeći meč uglavnom bude lošiji. Ipak over je najbolja opcija.

Predlog over 22,5 1,85

Nik Kirios- Alekandr Dolgopolov

Ovo bi trebao biti zanimljiv meč da su okolnosti normalne, ali nisu. Naime, Nik Kirios ima problema sa kolenom i ni on sam ne zna kako je pobedio Ebdena u prethodnom kolu. On je u tom meču tražio nekoliko puta pomoć fizioterapeuta i po njegovim rečima pojavila mu se tečnost u kolenu koja mu otežava kretanje.
Na takvog Kiriosa svakako se ne isplati igrati, a pogotovu ne kada je sjajni Dolgopolov sa druge strane mreže. Dolgopolov je u ova dva meča pokazao kakav potencijal ima. Baš izgleda dobro na terenu, pre svega fokusirano i kada je takva situacija svakako mu treba ukazati poverenje. Kvota na pobedu Dolgopolova plaća se  kvotom 2,20 ,a mi smo uvek za sigurniju varijantu tako da igramo hendikep gemove, ili da Dolgopolov osvoji jedan set.

Predlog:  HG2 -2,5 1,80 ILI HS2 -1,5 1,50

Rajan Harison- Denis Istomin

Jako težak meč sa prognozirati, jer su i jedan i drugi vrlo nepredvidivi igrači. Harison je imao sreće, jer nije igrao protiv Mareja koji se povukao sa turnira. Umesto njega u žreb je upao Janik Hanfman tako da Harison nije imao većih problema.
Sa druge strane Istomin je dobio Dzumhura i Donaldsona što su velike pobede, ali i pored toga imamo sumnje u sposobnosti Istomina.
Najbolja opcija je da se ovaj meč preskoči.

Grigor Dimitrov – Kajl Edmund

Poslednji meč dana i svakako derbi večeri.
Grigor Dimitrov se provukao protiv Dzona Milmana, ali za razliku od prethodnih godina kada je u ključnim trenucima klonuo, sada je spasio dve meč lopte i na kraju uspeo da preokrene meč. O njegovoj formi se ne može diskutovati posle jednog meča, ali ono što je „preživeo“ u prvom meču sigurno će ga naterati da zaigra jako od samog starta. Edmund ima dva jaka meča iza sebe, pobede nad Čungom i Šapovalovim. Ritam je svakako našao , a meč protiv Dimitrova ništa manje neće biti lakši od prethodna dva.

Predlog: over 22.5 1.90

WTA Brizbejn:

Anastasija Sevastova – Aliaksandra Sasnovič

Veliki je ovo uspeh za  Sasnovič. Ona je morala da igra kvalifikacije za ovaj turnir, što znači da je odigrala već 5 mečeva. Ipak ono što treba napomenuti jeste da je imala problema sa povredom u meču protiv Kontaviet, a pošto je skoro sve mečeve igrala u tri seta mislimo da bi moglo doći do zamora materijala.
Sa druge strane Sevastova je bez po muke dobila oba meča i za nas je ona ovde veliki favorit.

Predlog: 1 1.35

Karolina Pliškova – Elina Svitolina

Za mnoge finale pre finala sa čim se i mi slažemo. Očekuje nas brutalan meč. Pliškova je u ova dva kola pokazala dva svoja lica. U prvom meču je bila brutalna, i kada je takva niko joj ne može ništa, ali već u drugom protiv protivnice koja može da joj parira snagom bilo je problema. Imala je sreće, jer je Kanapi imala probleme sa povredom, jer u suprotnom teško bi došla do pobede.
Sa druge strane Svitolina imala jako težak meč protiv Konte. Prvi set je bio za zaborav, jer je ništa nije išlo, ali kasnije kada se konsolidovala bio je egal meč. Ipak, povreda Konte je prekinula meč tako da je uz dosta sreće prošla dalje.

Mislimo da je ovde Svitolina bliža pobedi. Uzdamo se u nešto raznovrsniju igru Svitoline koja može da parira snagom Pliškovoj, što je najbitnije u ovom meču. Nadamo se da će Svitolina drop šotovima naterati Pliškovu da trči i na taj način će rešiti pola posla. Takođe Svitolina ima motiv više, jer je prošle sezone baš u polufinalu ispala od Pliškove .

Predlog: HG1 +2,5 1,80, ili HS1 1,45

WTA Šenžen:

Simona Halep – Irina Kamelia Begu

Rumunski derbi između Halep i Begu. Halep sjajno izgleda, osvojila je egzibiciju na Tajlandu,  ovde igra vrlo dobro i teško da će Begu nešto moći da uradi, bez obzira što je i ona prikazala dobar tenis.
Ipak kvote su jako male i ovaj meč bi smo preskočili, jer je bespotreban rizik i to na ženski tenis koji inače izbegavamo.

Marija Šarapova – Katerina Siniakova

Šarapova dobro igra za sad, ali ovo će biti pravi test za nju, jer Siniakova nije nimalo naivna teniserka. Ona je sjajna u razmenama, pravi defanzivac i sigurno je da će Šarapova morati puno da radi za svaki poen. Cilj Siniakove će svakako biti da natera Šarapovu što više da trči, jer na taj način Šarapova neće biti u mogućnosti da udara iz sve snage kao što uvek radi. Šarapova je daleko od svoje najbolje forme, a Siniakova će svakako biti motivisana.
Ni u snu ne bismo rizikovali sa 1 po 1,36 već je po nama najjača opcija over gemovi.

Predlog: over 20,5 1,80

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje