četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najbolji igrač jesenje polusezone stigao u redove crno-belih!

Veliki broj preokreta dešava se oko transfera Đorđa Ivanovića u redove prvaka Srbije, Partizana, posle nekoliko promena, uprave Spartaka i Partizana našle su zajdenički jezik, po kome će Ivanović pojačati redove crno-belih, a Spartak će za to dobiti 400 hiljada evra i 20 procenata od naredne prodaje ovog igrača. Ivanović je sa novim klubom potpisao četvorogodišnji ugovor.

Đorđe Ivanović igra u veznom redu, na poziciji organizatora igre, odične partije u jesenjem delu sezone, donele su mu epitet najboljeg igrača polusezone po ocenama trenera i igrača Superlige. Svoju karijeru je počeo u redovima Spartaka, ali je slat na pozajmice u Sentu, Palić i Bačku, da bi se u poslednje dve sezone ustali u redovim ovog tima. Ove sezone je na 21 meču postigao 11 golova za svoj tim.

O prelasku u Partizan je rekao: ,, Odlično se snalazim pod pritiskom i još bolje igram, znam da ću ovde ostaviti dubok trag. Najbolje se snalazim iza šipca, ali mogu da igram i na poziciji drugog napadača ili po krilu, šta trener bude tražio od mene to ću i da igram. Sinoć sam konačno mogao da se naspavam, posle mesec dana nespavanja jer je konačno sve gotovo.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje