četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U najmanju ruku može da mu parira

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći igrač Sem Kver i mlada nada svetskog tenisa Denis Šapovalov.

Favorit u ovom meču je Kveri i mi se sa tim slažemo. On je pre svega dosta iskusniji igrač od Šapovalova. Kveri je odigrao mnogo više ovakvih mečeva, a ono što je zanimljivo jeste da Kveri nikada nije igrao polufinale nekog mastersa.
No, i pored svega toga mi mislimo da Šapovalov u najmanju ruku može da „začini“ ovaj meč. Bez obzira što mnogi spominju meč protiv Troickog kada je Šapovalov zamalo od gotovog napravio veresiju, Šapovalov igra dobar tenis. Ono što posebno ističemo jeste njegovo samopouzdanje. Jednostavno bez obzira koliko bio mlad, on u svaki meč ulazi sa mislima da će da pobedi i ne respektuje nikoga. Takav stav mu je doneo pobede nad Nadalom, Del Potrom i još mnogim velikim igračima. Šapovalov ima pobednički mentalitet, ne libi se da napadne kada je gusto i zato će biti veliki igrač.

Generalno gledano meč bi trebao biti brzog inteziteta. Pod tim se misli da će tok meča biti brz, jer će servis i za jednog i za drugog raditi pola posla. No, ako se sagleda celokupna situacija mora se reći da je Šapovalov ipak dosta kompletniji igrač. U razmenama bi trebao da ima prednost i tu mi vidimo ključ pobede za Šapovalova. Podloga je dosta spora tako da bez obzrira što će Kveri vrlo verovatno imati dvocifren broj asova, biće i nešto dužih razmena i tu mi vidimo šansu.

Ovo je turnir je turnir iznenađenja, jer favoriti iz dana u dan ispadaju. Pobeda Šapovalova ne bi bila toliko iznenađenje, jer je on već sada top 50 igrač. Mišljenja samo da ima svoju šansu, a ključ je da sačeka crne minute Kverija kada ga ne bude išao servis.

Pobeda Šapovalova plaća se kvotom 2,10 što je odlično, ali mi smo uvek za sigurniju varijantu. To je ovog puta kontra hendikep na Šapovalova od 1,5 gemova, a verujte i ovih 1,5 gemova nekada znaju da odigraju veliku ulogu.

Predlog: Kontra hendikep gemovi na Šapovalova 1,5 1,82

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje