utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naomi Osaka – Dženifer Brejdi – Najava finala Australijan opena

U velikom finalu Australijan opena kada je ženski deo turnira u pitanju snage će odmeriti Japanka Naomi Osaka i Amerikanka Dženifer Brejdi. Kladionice su ulogu favorita prepustile Osaki. Njena pobeda se plaća kvotom 1,25 što dovoljno govori koliko je bliža pobedi. Margina na gemove je postavljena na 20,5.

Osaka je zaista u brutalnoj formi. Na pripremnom turniru pred start Australijan opena stigla je do polufinala, ali je predala bez povrede. Čini se da je to bio pravi potez, jer je forma na Australijan openu bila na najvišem mogućem nivou. Na putu ka finalu je redom pobeđivala Pavljučenkovu, Garsiju, Žaber, Muguruzu, Hsieh i Serenu Vilijams. Jedina koja je joj ne napravila neki veći problem je Muguruza koja je jedina uspela da joj otkine set. Meč protiv Serene je bio jasan pokazatelj koliko je Osaka dobra u ovom trenutku, jer je bez većih problema dobila sa 2:0 i uspela je da nadjača Serenu što je vraški teško.

Sa druge strane je Dženifer Brejdi koja je bez ikakve sumnje najveće iznenađenje ovogodišnjeg Australijan opena, uz naravno Aslana Karatseva u muškom delu turnira. Amerikanka je redom pobeđivala Zadionovu, Brengle, Juvan, Vekić i Muhovu. Prvi „problemi“ su se pojavili tek u četvrtom kolu protiv Pegule i kasnije Muhove, ali generalno gledano igra je bila ako dobra. Bilo je tu uspona i padova, ali sve u granicama normale za ženski tenis.

Ovde je favorit Osaka tu spora nema. Mišljenja smo da bi fizička sprema mogla da bude bitan faktor. Nakon završetka meča protiv Muhove, Brejdi je izjavila da jedva stoji na nogama i da joj ne odmor neophodan. On je imala dosta veću potrošnju od Osake, a njen stil tenisa inače traži dobru fizičku spremu.

Takođe, iskustvo bi moglo da bude bitno. Osaka je već grend slem šampionka, standardna top 10 teniserka i to je jako bitno. Ona se sa ovakvim mečevima već susretala, a najjači test joj je bio finale US Opena protiv Serene Vilijams kada je slavila u onom neprijateljskom grotlu.

Sve u svemu Osaka je realno bolja teniserka, iskusnija je u ovakvim mečevima i trebalo bi da slavi. S obzirom da je ovo finale sumnjamo u neku ubedljivu pobedu tako da uz pobedu Osake dodajemo i over gemove.

Predlog za klađenje: Pobeda Osake i preko 19,5 gemova 2,15

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstveu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje