četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Napadač Brajtona suspendovan na 3 meča!

Napadač engleskog Brajton i Houv Albiona, Tomer Hemed, suspendovan je na 3 meča u okviru Premijer Lige zbog veoma grubog faula tokom utakmice sa ekipom Njukasl Junajteda (1:0) prošle nedelje.

Glavni razlog zašto je na na sastanku disciplinskog komiteta bio otvoren i slučaj ovog izraelskog fudbalera jeste činjenica da je tokom utakmice sa ekipom Njukasla namerno nagazio protivničkog igrača, DeAndrea Jedlina. Taj sporni momenat ostao je neprimećen od strane glavnog arbitra, ali je zahvaljujući video prenosu utakmice ipak poslužio kao razlog za ovu štru kaznu. Suspenzija 30-godišnjeg napadača pokriće mečeve sa Arsenalom (1. oktobra), Evertonom (10. oktobra) i Vest Hemom (20. oktobra).

Ovaj izraelski internacionalac je u dresu Brajton i Houv Albiona od leta 2015. godine odigrao ukupno 96 utakmica i pritom postigao 33 gola i 10 asistencija, zbog čega je tokom prethodne dve sezone postao jedan od najvažnijih ofanzivnih igrača svoje ekipe. U ovoj sezoni ostvario je ukupno 7 nastupa, a za to vreme postigao je 2 i  namestio 1 pogodak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje