četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Napadač “Lisica“ ostaje bez mesečnih zarada?!

Saga oko statusa Rijada Mareza u Lesteru verovatno još nije ni blizu svom kraju, a danas je ona dobila i svoju novu “epizodu“…

Naime, izvršni direktor saveza profesionalnih fudbalera Engleske, Gordon Tejlor, izašao je pred alžirskog napadača sa pretnjom da ukoliko on nastavi da bojkotuje treninge svog tima u narednom periodu neće dobijati svoje mesečne zarade.

Podsećamo, 26-godišnji fudbaler je početkom januara trebao da ode iz Lestera, a najrealnija destinacija bio je Mančester Siti. Kako je rukovodstvo “Lisica“ zahtevalo previše novca za ovog napadača transfer je propao, a Marez postao prinuđen da svojim načinima dođe do izlaznih vrata King Pauer stadiona.

Nakon tog događaja Alžirac je prestao da dolazi na treninge, te praktično bojkotuje iste što je dovelo do gneva njegovih saigrača i trenera, a očekivano i rukovodstva. 

Tek u narednom periodu možemo da očekujemo postepeni rasplet ove situacije, ali za sada jedino što znamo jeste da ekipa Lestera neće računati na Mareza tokom meča sa Mančester Sitijem, koji će biti odigran u subotu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje