petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Napadač Lokomotive operisan u Italiji, na teren se vraća tek za 4 meseca!

31-godišnji brazilski napadač Ariklenes da Silva Fereira, poznatiji samo kao Ari, zbog operacije prednjih ukrštenih ligamenata desnog kolena primoran je da ostane van terena bar u naredna 4 meseca.

Iskusni napadač moskovske Lokomotive povredu desnog kolena zaradio je tokom utakmice sa CSKA u 2. kolu ruske Premijer Lige nakon duela sa Aleksandrom Golovinom, a zbog toga je teren napustio u 85. minutu.

Kako se navodi na zvaničnom veb-sajtu moskovske Lokomotive, Ari je tokom današnjeg dana bio podvrgnut operaciji, koja je prošla uspešno. Prema prvim informacijama Ari će se na teren vratiti verovatno početkom novembra, ali to sve zavisi od brzine njegovog oporavka.

Ovaj brazilski centralni napadač u Lokomotivu je stigao tokom januara tekuće godine na pozajmicu iz Kransodara, a tokom prolećnog dela prošle sezone ostvario je 12 nastupa i prtitom postigao čak 6 golova i 1 asistenciju. Početkom ovog leta njegova pozajmica je produžena, a do danas je odigrao utakmicu u Super Kupu, kao i utakmice prva 2 kola ruske Premijer Lige gde je postigao po 1 gol i asistenciju. Nakon samo 6 meseci kako nosi dres Lokomotive Ari je postao miljenik navijača i neizostavan deo startne postave.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje