četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Napokon su dovedena neophodna pojačanja u odbrani

Engleski šampion – Liverpul od starta sezone ima velikih problema sa povredama svojih defanzivaca, pre svega centralnih bekova. „Stub odbrane“ – Virdžil Van Dajk, kao i Džo Gomez su dugo van stroja, a konstantnih problema sa povredama ima i Žoel Matip.

Stoga, uprava popularnih „Redsa“ je pred sam kraj zimskog tranfer perioda dovela dvojicu novih štopera – Ozana Kabaka i Bena Dejvisa.

20-godišnji Kabak je stigao na stadion „Anfield“ na pozajmicu (vrednu 1.100.000 eura) do kraja aktuelne sezone iz redova nemačkog kluba, Šalke 04. Narednog leta, Liverpul ima opciju da otkupi njegov ugovor. Kabak je odabrao dres sa brojem 19.

 

Takođe, dosta neočekivano dres engleskog velikana zadužio je i 25-godišnji – Ben Dejvis. Visina transfera iznosi 2 miliona eura, koliko pripada njegovom dosadašnjem klubu, Prestonu.

 

„Oduševljen sam zbog dolaska ovde. Ovo je ogromna prilika za mene. Došla je veoma neočekivano, ali naravno da sam je prihvatio. Imaću priliku da igram sa jednim od najboljih fudbalera na svetu i da naučim dosta toga od njih“, istakao je Dejvis.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje