četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (05.07.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


UTAKMICA SEZONE!

Danas će na Poljudu istrčati Hajduk i Osijek, za obje momčadi (posebice za Hajduk) ovo je utakmica sezone!

Do sada su ove dvije momčadi igrale 88 ligaških međusobnih utakmica, Hajduk je u tim dvobojima uspiješniji sa 46 pobjeda, 21 puta bilo je neriješeno a Osijek je pobjedio samo 21 puta. U tih 88 utakmica Hajduk je postigao 151 gol dok je Osijek na brojci od 98! Hajduk je uvjerljiv posebice na Poljudu, u 44 odigrane utakmice Hajduk je ostvario 32 pobjede, 10 puta je bilo neriješeno a samo je 2 puta slavio Osijek, bilo je to identičnim rezultatom od 2:0 u sezonama 2007/2008 i 2018/2019.

Ipak mi u ovom susretu nećemo prognozirati pobjednika nego ćemo se koncentrirati na javne opomene, točnije na crveni karton!  U „normalnim“ okolnostima sigurno bi išli na žute kartone, ali lokalne kladionice trenutno su (za nas) postavili malo visoku granicu od 6.5 žutih kartona, naravno da se u ovakvim utakmicama jednostavno ne može igrati manje, a veći broj kartona trenutno je malo rizik s obzirom da sedam žutih kartona nije mali broj. Zbog toga naša opcija je da ćemo na utakmici vidjeti crveni karton, također neloša oklada je i najstroža kazna, odnosno da ćemo na utakmcii vidjeti i penal, posebice sada kada imamo var takvih događaja ima sve više i više.

Zašto crveni karton? Za početak kao što smo rekli u gore navedem tekstu na tako „visoku“ granicu žutih kartona jednostavno se ne isplati i ova opcija je puno povoljnija, naravno to nije bitno koliko je bitna činjenica da su ove dvije momčadi ogromni rivali i da je „mržnja“ velika. Da iskre frcaju pokazuje najbolje činjenica da smo do sada na utakmicama Hajduka i Osijeka vidjeli ukupno 424 žuta te 24 crvena kartona što je u prosijeku 4,8 žutih te 0,27 crvenih kartona po utakmici. Posebno je napeto bilo u prošlih pet utakmica kada je redom bilo 5ž, 8ž 2c, 7ž, 6ž i 6ž. Uz to sve kada dodamo činjenicu da ova utakmica potencijalno donosi plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka te drugo mjesto ulog je još veći!

Dodatni plus za ovu okladu je izbor glavnog suca utakmice, Mario Zebec po prvi puta biti će glavni sudac na utakmici između Hajduka i Osijeka. Ove sezone je podjelio 93 žuta kartona te 5 crvenih u 19 utakmica.

Obje momčadi ove sezone su na prosijeku od 2.5 žutih kartona po utakmici, Hajduk ih je do sada dobio 82 a Osijek 85. Također u ovoj sezoni Hajduk je dobio 6 crvenih kartona dok je Osijek dobio samo 2.

Naravno oklada je na manji ulog, tečaj da ćemo vidjeti crveni karton je 2.90 a mi se prije svega nadamo jednoj zanimljivoj utakmici gdje će neutralna publika uživati te da će bolji pobjediti, naravno nadamo se da će to biti Hajduk.


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje