četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (10.07.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


GORICA – VARAŽDIN

„NO LOVRIĆ, NO PARTY“
Iako su Gorica i Varaždin svoju sudbinu gotovo pa osigurali još uvijek ima matematičkih šansi da se to promjeni, Gorica mora pobjediti sve i čekati Hajduka ili Rijeku da izgube sve, Varaždin pak mora izgubiti sve a Istra osvojiti sedam bodova. Ipak vjerujem da više nitko ne vjeruje u taj scenarij.
Gorica bi se tako mogla okrenuti pripremama za sljedeću sezonu koja dolazi vrlo brzo, ova utakmica mogla bi biti pravi test i pokazatelj može li se i kako bez Lovrića kojemu ponuda sigurno neće nedostajati. Najbolji igrač Gorice u dosadašnjih 29 utakmica zabio je čak 14 golova dok je 7 puta asistirao, gotovo nevjerovatan podatak zvuči da Lovrić sudjeluje u 48% svih golova Gorice ove sezone. Uz Lovrića koji je skupio žute kartone trener Dambrauskas ne može računati i na vrlo vrijednog i zahvalnog veznjaka Čanađiju koji je ove sezone skupio 25 nastupa uz 4 asistencije, iako ne izgleda toliko bitan na papiru Dario je uz Suka glavni motor Gorice. Treninzima se vratio i potencijalni litvanac Golubickas koji će ipak još malo morati pričekati povratak na zeleno bojno polje.
Trupe Samira Toplaka nakon prekida su dobile ono što im je nedostajalo, prije svega samopouzdanje. Pobjedili su u 4 od 7 utakmica, Hajduk ili Inter bitno nije bilo padali su svi, pošteno su namučili i Dinamo a otkinuli su bodove i Rijeci. Napadači tandem Obregon – Drožđek igra toliko dobro da su Benka zaboravili gotovo svi, uz mlade i perspektivne Teklića i Posaveca nakon pauze izgledaju kao momčad koja se bori za vrh. Za razliku od Gorice, Varaždin danas može računati na sve bitne igrače, nedostaju tek Guera i Roce (ozljeđeni) koji nisu imali prevelike minutaže te Petković (kartoni) koji je postao standardna zamjena te pokazao da se i iz treće lige može napraviti karijera.
U trenutnim okolnostima moja prednost mora iči Varaždinu iako su obje momčadi u odličnoj formi, ipak Gorica se čini kao momčad kojoj je puno lakše igrati protiv momčadi iz vrha nego li protiv donjeg dijela. Samo u ovoj sezoni „prosuli“ su 17 bodova protiv zadnje tri momčadi. No Goricu brine još više činjenica da bez Lovrića ne dolaze do pobjeda, od kada su u 1.HNL deset su puta igrali bez Lovrića a pobjedu su ostvarili samo protiv Hajduka (vjerovatno ste šokirani kao i ja) i to 19.08.2018 dok su bodove ispuštali tri puta protiv Istre, Belupa, Intera, Rudeša, Dinama i Hajduka.


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje