petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (16.08.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!



(NE)OČEKIVANI KAOS Dinamo i Lokomotiva stari su znanci, odnosno da se točnije izrazim Lokomotiva ova moderna osnovana je od strane Dinama kao pogon gdje će se razvijati mladi igrači i vjerovatno kao mjesto gdje će se oprat koji euro, „transferi“ iz jedne u drugu momčad su postali uobičajeni a više ne iznenađuju ni iznosi koji se plaćaju za igrače. Kada se banka u Lokomotivi isprazni onda Dinamo zavuće ruku dublje u đep a kada je ona poprilično puna ona se daje sitniš baš kao na posljednjem primjeru odlaska Tolića. A ukoliko netko sumnja u povezanost ove dvije momčadi najbolji posljednji primjer je transfer Karačića kojega je Dinamo mogao dovesti besplatno s obzirom da mu je isticao ugovor ali oni su na kraju ipak platili popriličnu odštetu! I vjerovatno se pitate kakve to veze ima sa okladom, pa idemo opisati trenutno stanje Lokomotive. I ove sezone igrači su se mjenjali između ove dvije momčadi; Tolić, Karačić, Kastrati i Jakić su otišli u smijeru Maksimira a u suprotnome su se zaputili Čuže i Djira (za sada). Uz četvoricu standardnih prvotimaca i ključnih, najboljih igrača Lokomotiva je ostala i bez najboljeg vratara 1.HNL u prošloj sezoni, Grbića. Iako na vratarskoj poziciji Ivo Grbić zaslužan je za veliki broj osvojenih bodova Lokomotive pa ne iznenađuje da je Atletico Madrid za njega platio visokih 6 milijuna eura. I već ovako hendikepirana Lokomotiva je postala veliki autsajder u ovoj utakmici a za dodatan šok pobrinuo se popularni COVID 19. Ovim virusom zaraženo je čak četiri igraća Lokomotive (za sada neimenovani) te je još jedan u samoizolaciji. Tako da osim otpisane petorke iz prve postave Lokomotiva danas ne računa niti na Čelikovića (kartoni) te Mersinaja, Kovačića, Cokaja kojih nema iz za sada „nepoznatih“ razloga. Uz njih vrijedi spomenuti i istek posudbe Atiemwena. Dinamo pak za današnji susret nema posebno bitnih izostanaka, naravno u prvoj momčadi neće biti juniora koji za nekoliko dana igraju protiv Benfice u Ligi prvaka za mlade a klub je za sada napustio jedino Nikola Moro. Od pojačanja tu su gore navedeni igrači Lokomotive.
Okladu za ovaj suret malo je teže jer ima puno toga dobroga, praktički sve u korist Dinama ali prije svega izdvajamo hendikep pobjedu Dinama kao i pobjedu Dinama bez primljenog gola.

By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje