četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (18.07.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


SVI PUTEVI VODE U SINJ

Danas svi nogometni putevi u Dalmaciji vode u Sinj, nogometni okršaj Junaka i Marsonie nameće se kao must watch, posebice nakon prve izuzetno zanimljive i dinamične utakmice u kojoj je Junak bio bolji sa 2:0. O obje momčadi smo pričali i u analizi za prvi susret (koja je bila win) a sada ćemo se prisjetiti nekih ključnih stvari te rezimirati igru iz tog prvog susreta.

Ovaj puta Marsoniji sigurno neće biti lako, izgubili su prednost domaćeg terena koja uz navijačku podršku mnogo znači. Iako su svojih prilika imali i u Slavonskom Brodu mladi vratar Junaka, Runje imao je vrlo dobru partiju, obrana sa stoperskim tandemom Mihovilović i Bandalo te bekovima Kukočom i Mastelićom bila je sinkronizirana i nije radila greške. Valja svakako istaknuti da je Mastelić od nekadašnje špice Hajduka u Sinju završio na bočnoj poziciji koja mu (barem po viđenom) odgovara. Napad je predvodio Barać koji je u 33 minuti i doveo Junak u vodstvo nakon odličnog progravanja Andrića kojem bi zavidili i brojni prvoligaši. U veznom redu valja istaknuti i iskusnog Marunicu koji je vrlo dobro dirigirao veznim redom, u stilu svoga prvog zanimanja (policajac), a dobru igru okrunio je i dalekometražnom bombom koju je spakovao iza leđa Memovića.

Ipak, daleko je to od gotovoga posebice ako u svojoj ekipi imate Bundavicu, jednog od najboljih na terenu u prvoj utakmici. Iz domaćih redova istaknuo se i Sivrić koji je također bio vrlo opasan. Naravno, kvaliteta i iskustvo igrača poput Ćubela ili pak Mišića, inače bivših prvoligaških igrača također je bila jasno vidljiva.

S obzirom da se ovdje radi o kvalifikacijama za 2.HNL te da je ovo druga uzvratna utakmica naš prijedlog su golovi, ali ovaj puta igramo da će biti 3 ili više. Sada se gubi onaj oprez koji se nametao u prvoj utakmici, momčadi su se upoznale i znaju kvalitete, pa i mane svojih protivnika. Sinjani pred svojom publikom jednostavno ne mogu igrati defanzivno, a Marsonia je svjesna da moraju napadački, ipak love prednost od dva gola razlike.

Oklada na 3 ili više golova po tečaju 1.90 u ovom trenutku se čini kao vrlo dobra te se nadamo da će nogometni zaljubljenici uživati u ovom spektaklu.


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje