petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (19.07.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


DOMAĆI TEREN PRESUDAN !?

Iako Opatija u današnjoj utakmici neće nastupati na svome stadionu, riječka Kantrida će imati domaćinsku atmosferu. Karte za ovu majstoricu prodaju se vrlo dobro, a domaćim navijačima nije problem potegnuti u 13 kilometara udaljenu Rijeku iako je zapravo vrlo tužno da grad veličine Opatije ne može pratiti „sportsku“ priču svog nogometnog kluba te osigurati uvjete dostojne druge pa tko zna kasnije i prve lige.

Opatija je momčad u kojoj sve konce drži Zoran Bogolin, trener, sportski direktor, pa i glavi financijer stvorio je vrlo zanjimljivu družinu. Svakako najpoznatija imena su ona Ivora Weitzera koji ima bogatu i uspješnu karijeru kao i Vanja Iveša koji sa svojim iskustvom mnogo pomaže mladim igračima. U klub je pristigao i Ivan Zgrablić kojeg također vrlo dobro svi znate, ali nažalost nema pravo nastupa. Svakako treba istaknuti i mladog Baltazara Bogolina, inače sina trenera koji vjerujete ili ne (s obzirom da pričamo o Hrvatskoj) ne igra zbog bliske veze s trenerom nego izrazito zbog kvalitete te je uz Antonia Pejanovića najbolji strijelac svoje momčadi.



Mladost je momčad koja se više bazira na kolektiv nego neka zvučna imena iako i oni imaju vrlo dobre pojedince te zanimljive igrače poput lijevog krila Abramovića koji je u vrhu strijelaca 3.HNL Središte. Istaknuti treba svakako i Filipovića te Dumbovića.

Prva utakmica nije bila neka ljepotica i možemo reći da Opatija (iako zadovoljna) više može žaliti za rezultatom, imali su nekoliko prilika koje nisu uspjeli iskoristiti te 30 minuta igrača više. Ono što ipak bode u oči je činjenica koliko se neka velika sudačka imena znaju brukati na niželigaškim terenima. Utakmicu ju sudio poznati sudac Buriloa, završila je s devet žutih te dva crvena kartona. Ono što sasvim sigurno bode u oči je činjenica da je Mladost napravila samo 10!? dok je Opatija utakmicu završila sa čak 34.

Sada ipak moja prednost mora ići na stranu domaćina, da, domaći teren znači jako puno pokazala je i činjenica da su se neki mlađi igrači Opatije jednostavno prepali atmosfere koja bi im ovog puta trebala i mora biti vjetar u leđa. Također bitna činjenica je i povratak trojice standardnih prvotimaca u redove Opatije koja će ovaj puta računati na Rudana, Berošu i Glavaša, inače važne karike ovog sastava. Svakako valja napomenuti i hendikep u redovima Mladosti koja zbog crvenog kartona neće moći računati na njima jako bitnog Filipovića. Progonoza je pobjeda Opatije a tečaj je 2.15


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje