sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (23.08.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


LOŠ PROTIV LOŠIJEGA!
Danas na praznom Gradskom Vrtu snage će odmjeriti Osijek i Hajduk. Močmadi koje su kroz svoju povijest uvijek bili rivali, ali se rivalstvo pojačalo ulaskom mađarskih investitora u Osijek, odnosno jačanjem Osijeka.
Sada se Osijek u Hrvatskoj spominje kao jedna ozbiljna momčad koja ima ambicije na sam vrh, iskorak su napravili, od borbe za ostanak koji je godinama pratio Osječane sada su isti u borbi za Europska mjesta, ali ipak posljednjih nekoliko godina je rezultatska stagnacija te iskoraka osim u infrastrukturi nema. Problem bi detektirao pak u vrlo lošim trenerima koji su defenzivno orijentirani pa i čudna transfer politika koja sigurno može biti puno bolja. Hajduk pak svake sezone priča istu priču, promjene trenera, stručnog stožera pa i cijelokupnog vodstva sigurno ne mogu kreirati dugoročni uspjeh. Prošla sezona koja je puno obećavala u kojoj se prije korone činilo drugo mjesto kao realna opcija završilo je razočaranjem i najgorim plasmanom Hajduka, odnosno petim mjestom.
Obje momčadi u novu sezonu su ušle kako su odigrale posljednja dva kola u prošloj, a to je vrlo loše. Hajduk se protiv desetkovane Istre mučio do samoga kraja dok Dimitrov napokon nije probio Pulski bedem, a Osijek je razočarao sve s lošom igrom protiv Belupa. Bez pobjede su ostali Osječani na svome stadionu, a krivica ide i na ruku kapetana Škorića koji je zaradio drugi žuti karton u samo 30 minuta nakon dva poprilično bespotrebna i glupa starta. U odnosu na prošlu sezonu Osijek je poprilično desetkovan, odlazak Marića koji je sudjelovao u 55% golova Osijeka sigurno je ogroman hendikep, problem je svakako i neobjašnjiva odluka struke da nakon odlaska Marića Osječani poklone Mancea na posudbu mađarskome Puskasu. Za danas momčad Osijeka ne može računati ni na kapetana Škorića koji je dobio crveni karton dok će na klupi biti Bočkaj i Kleniheisler koji još nisu spremni za 90 minuta. Zbog glupog pravila Hajduk još danas ne može računati na novog napadača Diamantkosa koji vuče suspenziju od dvije utakmice još od Njemačkog kupa. Dobra vijest je povratak Ismajlija kao i Jaira koji su pauzirali prošlo kolo. Odlazak Juranovića nadomješta se Todorovićem koje je već u prvom nastupu upisao asistenciju.
Na papiru i kadrovski Hajduk sigurno izgleda bolje u ovom trenutku, ali s obzriom da šest mjeseci već nisu odigrali dobru utakmicu ne možemo im dati prednost, kao ni Osijeku koji ne briljira, a uz to ima kadrovskih problema. Najbolja oklada u ovom trenutku nameće se kao oklada na broj kartona. Domaće kladionice daju granicu od 5.5 kartona i kada utakmicu sudi Mario Zebec i to na derbiju to se jednostavno mora uzet. Zebec je među prvim revolverašima lige sa 111 žutih te 5 crvenih kartona u 21 utakmicu prošle sezone. Baš na posljednjem derbiju pokazao je čak 8 žutih kartona, po četiri Hajduku i četiri Osijeku.
Prognoza je više od 5.5 žutih karotna po tečaju od 1.75


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje