četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (24.07.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!



Pred nama je posljednje kolo 1.HNL, zahvaljući Hrvatskom nogometnom savezu ono će se odigrati bez gledatelja tako da svih 500 ljudi sto redovno posjećuju naše stadione neće biti u opasnosti zaraziti se virusom te će sigurniji biti u kvartovskim kafićima. Nakon uvodnog susreta Dinama i Varaždina večernji termin pripao je momčadima koje se ne bore za ništa te je ova utakmica bez rezultatskog značaja.
Nasa oklada za ovu utakmicu biti će ona na golove.
Gorica je pod novim trenerom znatno promijenila svoj stil igre, sada se primjeti da tež posjedu te da se žele nadmetati i igrati na gol više. Osim po igri to se vidi i po rezultatima, njegovim dolaskom Gorica je odigra samo dvije utakmice bez pogodaka, protiv Slaven Belupa i Dinama završile su 0:0 iako je na njima bilo kvalitetnih prilika. Ukupno pod Dambrauskasom Gorica je igrala 15 utakmica a čak 11 je završilo iznad ove granice.
Slaven Belupo je pod Stipicem također preporođen, nije vise onaj klasični bunker te se i Koprivničani žele nadmetati, jedini problem u njihovoj momčadi je nedostatak napadačke kvalitete jer osim Krstanovića sa 12 pogodaka ove sezone u redovima Slaven Belupa nema igrača koji se može pohvaliti nekim golgeterskim učinkom, prvi sljedeći su veznjaci Bacelic-Grgic i Bogojevic sa dva pogotka.
S obzirom da je ovdje riječ o posljednjem kolu realno je očekivati laganiji gard te utakmciu koja će se igrati na gol više. Gorica predvođena Lovrićem i Cheriffom Ndiayeom ne bi trebala strahovati za pogodotkom a izostanci u obrani Gorice trebale bi otvoriti prostora Belupovim ofenzivcima. Gorica je danas bez prvog lijevog beka Muhammeda, najboljeg braniča Steenvoordena te najboljeg veznjaka Suka.

Tečaj za okladu na vise od 2.5 golova je 1.75


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje