petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (25.07.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!



GRAD NA DRAVI DANAS SLAVI ??
U posljednjem kolu 1.HNL spektakla neće nedostajati, iako je ovaj puta izostala borba za ostanak iskre će frcati na vrhu tablice gdje su Osijek, Rijeka i Lokomotiva u 21:05 kreću svoju borbu za drugo mjesto koje ove sezone vodi u kvalifkacije za Ligu prvaka i znatno olakšava put do skupina Eurpske lige. Svi klubovi su u manje više istoj poziciji, Rijeka treba isključivo pobjedu te se nadati neriješenom rezultatu a Osijek i Lokomotiva oboje u must win situaciji odlučuju sami o sebi.
Obje momčadi su nakon prekida krenule furiozno, nakon prvih pet kola najviše su obečakave tako da njihova borba za drugo mjesto nije iznaneđenje koliko i činjenica da se Rijeka uspijela uplesti u tu priču s obzrim da su nakon prvih pet kola post korone imali samo jednu pobjedu. Najbolji je to pokazatelj da u hrvatskoj više nema velike razlike između vrha i dna, osim vjerovatno Dinama kojega samo motivacija glavnih zvijezda dijeli od postavljana velikih rekorda 1.HNL.
Za ovaj susret Osijek je sigurno u prednost i s obzirom da igraju kod kuće, na svom Gradskom vrtu očito znaju jedino osvajati bodove ove sezone. Osijek je u Osijeku neporažen ove sezone (jedina momčad 1.HNL koja kod kuće nije gubila), u 17 odigranih utakmica ostvarili su čak 13 pobjeda. Jedini nedostatak bjelo-plavima biti će nedostatak njihove publike ali dovoljna motivacija trebale bi biti premije koje su najveće u klupskoj povjesti, toliko velike da je bilo sezona kada je Osijek imao manji godišnji budžet nego li sada premije. Danas su lišeni usluga bitnog Bočkaja i Kleinheislera.
Izostanaka ima i Lokomotiva, osim već duže ozljeđenog Sammira na ovom susretu ne konkurira i Atiemwen tako da je Lokomotiva praktički osuđena na samo 11 igrača s obzirom da pričuve ne mogu podignuti razinu kvalitete. Ipak njima gostujuće utakmice nisu toliko hendikep kao i Osijeku, lokosi svojih navijača nemaju a igrati bez njjih ili pak kada su samo gostujući nije im ništa novo. No za filijalu nije sve optimalno uoči ovog susreta, činjenica da im četiri najbolja igrača od ove sezone napušta momčad stavlja veliki upitnik nad njima, što i koliko mogu u europskim utakmicama te koliko su ti igrači uopće motivirani za nadolazeće utakmice. Upravo ta motivacija najboljih zvijezda mogla bi biti ključna, u prošla dva susreta Lokomotiva je remizirala sa Goricom i Slaven Belupo što se kasnije ispostavilo da nije ubilo sve nade za drugo mjesto ali zabrinjavala je činjenica da je igra bila neusporedivo lošija nego li u predhodnim utakmicama a posebno je to bilo jasno vidljivo u završnih 30 minuta tih utakmica kada velikog pritiska na gol protivnika nije bilo.

Naša prognoza na ovoj utakmici je pobjeda Osijeka a tečaj na tu okladu ovisi o mjestu gdje se igra, u stranim kladionicama palo je na 1.60 dok se u lokalnim (domaćima) još drži na 2.0


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje