četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (26.08.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!

PLES MILIJUNA
Hrvatski klubovi od danas kreću sa europskim natjecanjima, realnoe gledano najvažnije natjecanje u Hrvata kao s obzriom na prednosti koje donosi, milijuni u blagajni te izložda igrača preko koje se ostvaruju oni najveći transferi. Po prvi puta Hrvatska ima dva predstanika u kvalifikacijama za Ligu prvaka, o susretu Lokomotive i Rapida ne treba trošiti rijeći pošto je manje više sve jasno pa sam se odlučio za onaj između Cluja i Dinama.
Cluj je aktualni Rumunjski prvak, trenutno porpilično dominantan u Rumunjskoj u kojoj ej posljednje tri sezone osvajao nacionalno prvenstvo. Ono što je zanimljivo kod toga je neizvjesnost, Cluj je pitanje osvajača predhodnih sezona riješavao u posljednjoj utakmici, u sezoni 17/18 završili su sa 1 bodom prednosti, u 18/19 sa 2 a u ovoj predhodnoj situacija je bila najzanimljivija. U posljednje kolo Cluj i Craiova su dva boda razlike ali je Craiova imala utakmicu manje, koju kasnije ipa nikada nije odigrala (covid u momčadi Astre) te je Cluj praktički dobio olakšanje od saveza, u posljednjem kolu Cluj i Craiova igrali su utakmicu u formatu finala kupa u kojoj je neodulučeno vodilo u produžetke te jedanaesterce što je poprilično olakšalo posao Cluju jer nisu morali juriti 3 boda.
Zanimljivostima oko Cluja daleko je od kraja, kao i većina momčadi i oni su imali problema sa koronom te u prošlom susretu protiv malteške Floriane su vrlo teško slavili a nedostajalo im je i nekoliko zaraženih igrača, između ostaloga i bivši vratar Dinama Sandomierski. Rumunji su osim sa koronom imali problema i sa financijama, klub su napustili neki od nositelja igre poput prvog vratara Arlauskisa ili pak napadača Traoera a i mnogi igrači su se javno izjasnili kako ima plaće kasne po nekoliko mjeseci. Također u Cluju ima i problema sa ozljedama, jedan od ponajboljih veznjaka Đoković koji se nije uspio nametnuti u Rijeci je pod velikim upitnikom kao i Omrani te je neizvjesna situacija i sa Debeljuhom koji bi trebao biti novo pojačanje. Dinamo smo pak navikli gledati na europskoj sceni, sa Bjelicom je napravljen iskorak te Dinamo nije bio samo promatrač. Kostur momčadi, odnosno svi osim More su još uvijek u Dinamu a pristiglo je i nekoliko odličnih pojačanja iz Lokomotive što bi momčad Dinama trebalo ćiniti još i jačom u ovoj sezoni.
Naravno u kvalitetu ne sumnjamo, koliko god nezgodni rumunji bili nogomet koji se igra kod nas trebao bi i morao biti kvalitetniji te zbog toga dajemo prednost Dinamu. Naša je prognoza prolaz Dinama po tečaju od 1.70!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje