subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (28.08.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


LOKALNI DERBI
Druga HNL nastavlja se danas, na otvaranju trećega kola svoje snage će odmjeriti rezervna momčad Dinama i momčad Sesveta.
Svakako uloga favorita momra pripasti momčadi koja je igrala četvrt finala UEFA lige prvaka za mlade, iako su sada bez Gvardiola oksnica momčadi ostala je ista, ofenzivni dio igre još uvijek predvodi talentirani Marin, obranu pod kontrolom drži mladi ali već dovoljno iskusni Šutalo, na vratima je Josipović a svakako valja istaknuti Jankovića i Duvnjaka kao i brzonogog Karricu. Momćad Gocea Sedlovkosg malo je uzdrmana sa dva poraza za redom (Benfica 1:3, Hajduk II 1:0) te je sigurno da se što prije želi vratiti na pobjednički kolosjek posebice sada pred reprezentativnu pauzu.
Sesvete također imaju nekih kvalittnih imena, prije svega svoga kapetana Mikulića koji je u porazu od Opatije upisao svoj 100ti nastup u 2.HNL te je ovaj desni bočni u svakom slučaju „prerastao“ ovaj rang natjecanja. Sesvete kao i svake sezone promjene gotovo kompletnu momčad, tako je bilo i u ovoj a najbolji primjer je činjenica da od 14 igrača sa najviše starteva u prvih 11 u Sesvetama su ostala samo petorica. I upravo zbog toga ne čudi da su Sesvete krenule slabo te se osim odličnog drugoga poluremena u Kustošiji nemaju čime pohvaliti. Dodatan problem za Sesvete je nedostatak ljevog bočnog Goića.
U ovom trenutku momčad Dinama II svakako mora biti favorit, puno su duže u trenažnom procesu, puno uigraniji, iskusniji za ovaj rang natjecanja a i kvaliteta je na njihovj strani stoga se oklada na njihovu pobjedu čini kao dobar odabir.
Prognoza je pobjeda momčadi Dinama II po tečaju od 1.90

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje