petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavak “neefikasnog“ niza nam donosi kvotu 2,80

Ekipe Boavista i Maritimo sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 19 časova, a reč je o utakmici 13. kola portugalske Primeira Lige.

Boavista se u ovom trenutku nalazi na 11. poziciji, sa ukupno 11 poena, jer je u dosadašnjem toku sezone ostvarila 2 pobede, 5 remija i 5 poraza.

Maritimo je, sa druge strane, osvojio 10 bodova, ali sa skorom od 2 pobede, 4 remija i 6 poraza trenutno zauzima 15. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Boavista – Maritimo (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim duelima, Boavista i Maritimo ne mogu da se pohvale preterano efikasnim partijama s obzirom na to da su od januara 2019. do jula 2021. godine, tačnije na ukupno 7 utakmica, postigli svega 6 pogodaka. Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata, svaki put su bili dobitni tipovi “0-1“ (2,80) i “0-2“ (1,60), a takođe smo na svakom meču mogli da naplatimo i tip “NG“ (1,70). Koliko golova ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje