petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavak niza nam donosi kvote 2,05 i 2,75!

U noći između srede i četvrtka, sa početkom od 1 sata i 30 minuta iza ponoći, na programu je utakmica američke MLS u kojoj će se sastati Columbus Crew i Philadelphia Union.

Columbus Crew se uoči večerašnje utakmice nalazi na 2. poziciji u istočnoj konferenciji, a do sada je ostvario 5 pobeda, 2 remija i 1 poraz zbog čega ima 17 bodova.



Philadelphia Union, sa druge strane, ima 15 poena i zauzima jedno mesto ispod svog protivnika. Od početka sezone ovaj tim je ostvario 4 pobede, 3 remija i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Columbus Crew – Philadelphia Union (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na rezultate sa prethodnih susreta Columbusa i Philadelphie možemo da primetimo veoma interesantan niz. Naime, ni na jednoj od utakmica odigranih između jula 2017. i septembra 2019. godine nismo videli golove u obe mreže, tj. svaki put je bar jedan golman ostao nesavladan.

Za nastavak navedenog niza i osmi “NG“ u režiji ovih timova kladionice nam nude kvotu 2,05, dok se tip “NE2“ ili “G0“ (gost neće postići gol) plaća kvotom 2,75.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje