utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavak niza nam donosi odlične kvote

Sa početkom od 16 sati po našem vremenu na programu je meč 17. kola marokanske Botola Pro Lige između Olympique Khouribge i Raja Casablance.

Olympique Khouribga se trenutno nalazi na 12. poziciji sa ukupno 18 osvojenih poena, dok iza sebe ima skor od 4 pobede, 6 remija i 6 poraza.

Raja Casablanca je u dosadašnjem toku sezone ostvarila 8 pobeda, 6 remija i 2 poraza zbog čega sada, sa 30 bodova, zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Olympique Khouribga – Raja Casablanca (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da su na poslednjih 7 utakmica i Olympique Khouribga i Raja Casablanca bili izuzetno efikasni. Tokom tog perioda smo mogli da vidimo ukupno 25 pogodaka (u proseku 3,6 po meču), pritom je svaki put prošao tip “GG“ (2,05), dok su tipovi “3+“ (2,20) i “GG3+“ (2,70) bili dobitni čak 5 od tih 7 puta. Hoće li marokanski prvoligaši nastaviti “efikasan“ niz?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje