utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Navijači u Italiji napali su Manćinija zbog njegovog izbora

Konačna lista italijanskog trenera Roberta Manćinija sa 26 igrača na koje će se osloniti za Euro 2021. izazvala je talas ogorčenja lokalnih navijača na društvenim mrežama.

Poslednja tri igrača koja su ispala iz sastava Azzurra su defanzivac Rome Gianluca Mancini, veznjak Atalante Matteo Pesina i krilni igrač Napolija – Matteo Politano. Nezadovoljne pristalice, međutim, uverene su da u timu postoje i drugi igrači koje je trebalo ignorisati umesto trojice o kojima je reč.

Na primer, na račun Politana, koji je prošle sezone postigao 12 golova, mesto među Mancinijevim timom pronašao je krilni igrač Juventusa Federico Bernardeschi koji tokom kampanje nije postigao nijedan gol. Navijači se takođe pitaju kako je Stefano Sensi od Intera izabran nakon što gotovo nije igrao ove sezone zbog redovnih povreda. Neki navijači se takođe ne slažu za Rafaela Toloija za odbranu , a ne Gianluca Mancinija. Zanimljiva je i odluka trenera da se kladi na debitanta Giacomo Raspadori, koji je veći deo sezone bio rezerva za Sassuolo, umesto Moisa Keanea , koji je ove sezone postigao 17 golova za Paris Saint-Germain.

Finalan spisak „Azura“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje