sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: 10 igrača koji su se oporavili za nastavak sezone!

NBA se zvanično vraća 31. jula, a ovo su igrači koji bi mogli da znače svojim ekipama u nastavku sezone!


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Kevin Durant (Brooklyn Nets) – Još uvek nije jasno da li će se KD vraitti na parket, ali prema snimcima koji su izašli, on je više nego spreman.

Dion Waiters (Los Angeles Lakers) – Toliko je loših stvari išlo na njegovu vodenicu, a on to sve može da preokrene dobrim partijama u novom dresu!

Justise Winslow, Brandon Clarke (Memphis Grizzlies) – Bivši igrač Miamia bi mogao da promeni Kyle Andersona u startnoj postavi, što bi bilo odlična stvar imajući u vidu njegovu agilnost. Clarke je izuzetna akvizicija i možda krađa Drafta, definitivno trebamo da obratimo pažnju na njega.

Kelly Oubre Jr (Phoenix Suns) – Izuzetno značajan igrač za Sunse, bez njega ne bi imali nikakve šanse za borbu za Plejof, ali sada je situacija totalno drugačija!

Zach Collins, Jusuf Nurkić (Portland Trailblazers) – Portland ima slatke muke sada kada su Collins i Nurkić oporavljeni, da li će Carmela ipak staviti na klupu? Takođe, i Hassan gubi minute.

Johnatan Isaac (Orlando Magic) – Najbitniji defanzivac u ekipi Orlanda, bez njega Magic nije isti na terenu. Isaac je napredovao dosta u napadu, i sa njime mogu do makar 1. runde Plejofa.

Marvin Bagley (Sacramento Kings) – Bogdanovićeva ekipa je sa njegovim povratkom sigurno jača, ali Nemanja Bjelica gubi minute.

Malcolm Brogdon (Indiana Pacers) – Ono što je Oladipo bio prošle sezone, tako nešto deluje da je Brogdon ove sezone za Indianu! Svojevremeno Rookie godine nije zaslužio titulu na lepe oči.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje