utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA All-Star: Ko ima jaču ekipu – LeBron ili Durant?

NBA All-Star nije mogao da izostane ni ove godine uprkos tome što je regularni deo sezone krenuo dosta kasnije. Atlanta će biti domaćin All-Star vikenda gde će glavnu atrakciju predstavljati utakmica između ekipe LeBrona i Duranta. Meč je na programu između nedelje na ponedeljak od 2h posle ponoći.

LeBron James je pored startne petorke odbarane od strane publike (Giannis, Curry, Dončić, Jokić) uvrstio na klupu Lillarda, Simmonsa, Chris Paula, Browna, Georga, Sabonisa i Goberta.

Sa druge strane, Kevin Durant koji je morao da odustane od učešća kako bi sanirao povredu, pored startne petorke (Irving, Embiid, Leonard, Beal i Tatum), birao je Hardena, Bookera, Williamsona, LaVinea, Randlea, Vučevića i Mitchella.

Po prvi put posle duže vremena na parketu će se naći 3 igrača sa ovih prostora – Nikola Jokić koji ima fenomenalnu sezonu, Nikola Vučević koji definitivno pruža najbolje partije od kada je u NBA, i Luka Dončić momak kojeg ćemo dugo gledati na ovim zabavnim događajima.

Zanimljivo je napomenuti da od kada je uveden sistem umesto Zapad-Istok, već ekipa određenog igrača – LeBron James je u sva 3 prethodna duela bio uspešniji od svojih rivala gde je pobeđivao tim Currya i 2x tim Giannisa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje