četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA Balkan: Babo odličan u porazu, Nurkić u pobedi, Beli se povredio, Dragić odličan!

Ekipa Washington Wizardsa se mnogo više uplašila od eventualne teže povrede najboljeg igrača – John Walla nego od poraza koji su doživeli od Dallas Mavericksa. Ipak, All-Star se vratio u igru, a Bojan Bogdanović zabeležio je 19 poena za 24 minute uz skoro perfektan šut 4 od 5 uz 8 slobodnih bacanja.

https://www.youtube.com/watch?v=bm0GwqiIeTA


Bosanska zver Jusuf Nurkić sinoć je loše ušao u meč, da bi na kraju završio sa solidnim skorom u novoj značajnoj pobedi Portlanda, ovoga puta na San Antoniom. Jusi je falio 1 skok za dabl-dabl učinak, a imao je i 16 poena uz 3 asistencije, 4 ukradene lopte i jednu blokadu.

https://www.youtube.com/watch?v=6imKhH0M_Ic


Goran Dragić je izgleda progledao nakon udarca laktom pre neki meč. Šalu na stranu, slovenac je pružio odličnu partiju gde je protiv New Orleansa vodio svoj tim do trijumfa. Dragoon je imao 33 poena uz 5 skokova.


Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica koji je krenuo odlično da igra u poslednje vreme, nažalost se povredio i morao je da napusti igru posle 11 minuta igre. Minnesota je izvestila da će danas obaviti magnetnu rezonancu kako bi uvideli ozbiljnost povrede članka.


Za više vesti iz NBA lige, kliknite ovde https://www.sportskenovosti.net/tag/nba/

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje