četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Da li je margina nisko postavljena?

Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Od 1h posle ponoći u Orlandu će se odigrati 2. utakmica finala Istočne konferencije kada se sastaju Boston Celtics i Miami Heat. Ekipa Heata vodi u seriji 1-0.

Danas kao i u prošlom meču kladionice favorizuju Boston sa hendikepom od 2.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 208 poena.

Prvi meč je otišao u produžetak, a tada je izvrsni Bam Adebayo napravio blok koji je obezbedio Miamiu prednostu seriji.

U prvom meču serije izvrsni šuter Duncan Robinson imao je problema sa faulovima i odigrao svega 17 minuta (njegov ovosezonski prosek je 29 minuta, u Plejofu oko 25 minuta). Gotovo evidentno je da Duncan nema materijala kako bi zaustavio protivničke bekove i niska krila, te je Eric Spoelstra ubacio Kendrick Nunna zbog odbrane 14 minuta.

Međutim, Duncan je danas postavljen na marigni od 7.5, a sjajni šuter je ovu marginu u regularnom delu sezone prešao 60x (od ukupno 73 utakmice koliko je odigrao), dok je u Plejofu 4x prelazio u 9 duela.

Ukoliko sumnjate u minutažu Robinsona, možete ga odigrati i na margini 9.5 minus koliko je ponuđen u pojedinim kladionicama.

Robinson je postigao protiv Bostona: 10 poena (nije igrao Dragić), 12 poena (Dragić igrao sa klupe, 21 poen (nije igrao Butler). U Plejofu postigao 6 poena za 17 minuta igre.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje