sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA dubl poeni igrača (2. Februar)

Na današnjem programu odigraće se 6 mečeva iz NBA lige, a mi vam donosimo dubl sa jednog meča.

Duel između Washington Wizardsa i Portland Trailblazersa bi trebala biti egal utakmica u vrlo brzom tempu gde se očekuje oko 240 poena.

Lillard i ekipa su sinoć podbacili protiv jednog od kandidata za osvajanje istoka – ekipe Bucksa, ali bi danas trebali ostati u egalu do samog kraja sa Wizardsima.

Popularni Dame igra u fenomenalnoj formi, a izostankom CJ McColluma ima još više loptu u svojim rukama. Lillard voli da se nadmeće sa Westbrookom, imao je partije protiv njega sa 50 poena, pa je za očekivati da danas bude preko 30 poena.

Wizadse nosi Beal, ali je i Russell Westbrook podigao formu od kada se vratio iz povrede. Na poslednja 2 duela začuđujuće dobro je šutirao, i margina od 20.5 ne bi trebala da predstavlja problem u ovako brzom ritmu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje