petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA izostanci i saveti za klađenje 22.3.

U NBA je danas 8 utakmica na programu, a derbi koji može direktno da odluči ko će se naći u Plejofu na Istoku, igra se u Čikagu. Mi Vam donosimo najvažnije izostanke i savete za klađenje.


Uprkos nešto lošijim partijama Kembe Walkera u poslednje vreme, Charlotte je u seriji od 2 pobede gde su pobedili i Washington. Danas igraju protiv Orlando Magica koji će biti bez Jeff Greena.

Najbolji novajlija godine Dario Šarić gostuje sa svojom ekipom glavnom pretendentu za MVP-a. Philadelphia 76ers ima upitanog igrača – Jahlil Okafora.

U još jednom derbiju Istoka, Atlanta Hawksi biće bez usluga Paul Milsapa i Kent Bazemora.

Zbog jučerašnjeg incidenta u utakmici sa Toronto Raptorsima, Robin Lopez bi trebalo biti suspendovan na današnjem meču. Takođe, i rezervni centar Bullsa Felicio je upitan.

Branioci titule imaju jednog upitnog igrača – Kyle Korvera, dok Denver sumnja da će Gallinari nastupiti, a W. Chandler i D. Arthur su upitni.

Utah Jazz će još jednom biti bez Derrick Favorsa i Shelvin Macka.


  1. J. Butler (Chicago) ove sezone protiv Detroita – 27,19 i 32.
  2. E. Ilyasova (Atlanta) ove sezone protiv Washingtona – 16 i 18 (u dresu 76ers)
  3. C. Anthony (New York) trebao bi biti na limitu minuta do kraja sezone, a još uvek nije precizirana tačna minutaža.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje