petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA izostanci i saveti za klađenje 5.4.

Ostalo je još vrlo malo do kraja regularnog dela NBA sezone, a ovo su najvažniji izostanci i saveti za klađenje za 5. april.


Meč koji može odlučiti sudbinu klubova da li će igrati u Plejofu, odigraće Charlotte i Miami. Dion Waiters i dalje ne može da pomogne svojim saigračima.

U borbi za prvu poziciju Istoka, branioc titule Cleveland bi trebao biti bez Tristana Thompsona te su pozvali iz Razvojne lige Sandersa, dok je Boston kompletan.

Za ekipu Denvera su upitni W. Barton, J. Nelson, K. Faried i J. Arthur. Dok za Houston neće igrati S. Dekker i R. Anderson.

Nakon sinoćne utakmice, danas će Draymond Green i Andre Igouadala odmoriti za Warriorse.

Dirk Nowitzki, Seth Curry, JJ Barea, Devin Harris i Harrison Barnes su upitni za Dallas Maverickse.


  1. J. Valanciunas (Toronto) – Litvanac je protiv Detroita ostvario najbolju partiju ove sezone postigavši 32 poena još na startu sezone. Odigrao je još 2x i zabeležio 17 i 10 poena.
  2. L. James (Cleveland) – Izuzetno važan meč i utakmica u kojoj će dosta loptu u svojim rukama imati LeBron. Protiv Bostona ove sezone – 30, 23 i 28.
  3. S. Curry (Golden State) – Očekuje se jurnjava na terenu protiv Phoenixa protiv kojeg je Stephen ove sezone postizao 28, 30 i 31 poen.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje