četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Kako da uzmete DOBRE pare na kladionici?

Dosta vam je listanja ponude sa spiskom od 100 igrača? Dosta vam je analiziranja da li će prebaciti marginu ili ostati ispod iste? Želite da zaradite novac? Ako je vaš odgovor DA – pročitajte ostatak teksta.


Ako nemate vremena da čitate, odvojite 2 minuta i presluašjte video snimak:



Mnogi kladioničari baziraju svoje tikete sa više utakmica-igrača, što automatski znači manju šansu za dobitak. Koliko puta ste dobili tiket u ovoj sezoni kada ste odigrali minimalno 4 NBA igrača? Više od 66 puta (većina NBA timova odigrala toliko utakmica)? ODMAH se javite na naš email [email protected] i Ixa91 će vam lično udeliti posao urednika na našem portalu.


Ukoliko je razumno, vaš odgovor iznad 10 tiketa, odličan ste tispter i imate dobru reptuaciju.

Međutim, ukoliko želite da povećate šanse za dobitak, probajte sa odigravanjem 1 igrača po tiketu.

Sve je to super SportskeNovostinet, ali kako da odigram samo jednog igrača kada nisam pri parama? Odgovor je jednostavan, nemojte igrati kladionicu dok ne dođete do svote novca koja vam nije nužna za osnovne potrebe (kirija, porodica, računi). Nije sramota nemati, sramota je rugati se onom koji trenutno nema.

Samim odigravanjem 1 igrača, vaše šanse za dobitak su 50%. Ukoliko odigrate 2 igrača vaše šanse se smanjuju na 25%, ukoliko dodate još jednog igrača, značajno umanjujete šanse za dobit.



Ukoliko želite 100% da dobijete, pronađite više kladionica u vašem okruženju sa različitom ponudom. Odigrajte u jednoj kladionici LeBron Jamesa 25.5+, a u drugoj 27.5- i bićete u minimalnom minusu ukoliko Lebron ne postigne 26 ili 27 poena, a u izuzetnom plusu ako postigne baš 26 ili 27 poena.

Nadamo se da smo Vam makar malo pomogli i usmerili ka dobroj taktici za uspeh.


Za više diskusije kako pobediti kladionicu, pišite nam u komentaru ovog članka.


Uradite Subscribe na naš Youtube kanal klikom na link.


Link ka našem Instagram profilu:

https://www.instagram.com/p/B9zJcYAhtZh/

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje