petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Kakva je forma igrača nakon Restarta?

I NBA nam se konačno vratio! Istina, prve utakmice nisu od takmičarskog značaja i služe samo za vraćanje u formu, ali lepo je čuti loptu kako se odbija o parket. U ovom članku proćićemo kroz kratku analizu igrača.

Prvog dana imali smo 4 meča kada i glavni kandidati za titulu – LA Clippersi stupili na parket. Nakon odsustva Harrella, više minuta dobio je J. Green, a takođe i veteran Joakim Noah zauzeto je startno mesto centra. Paul George je u dobroj formi, i sam je izjavio kako je sada 100% spreman (mučilo ga rame pre pauze). Srpski zet postigao je 18 poena, dok je Lou Williams imao 22. Kawhi Leonard je imao 9 poena, ali i najbolji + – rejting.

Za Orlando Magic kao i tokom cele sezone, briljirao je Nikola Vučević sa 18 poena, dok ga je pratio MC Williams sa 16 poena. Nisu nastupali startni plej Markele Fultz kao ni defanzivna mašina J. Isaac (obojica se očekuju u sledećem meču).

https://www.youtube.com/watch?v=vvnbs47XCNU


Denver je igrao protiv Wizardsa, a Nikola Jokić koji je preležao COVID19 imao je 16 poena 7 skokova i 7 asistencija. Međutim, sve fanove košarke impersionirao je Bol Bol koji je zabeležio debi i 16 poena uz 10 skokova.

Wizardsi bez Bertansa i Beala nemaju šta da traže niti u pripreminim utakmicama, niti u nastavku sezone. Jedino je lepo videti tamnoputog Japanca – Rui Hachimuru (18 poena).

https://www.youtube.com/watch?v=qul4NAl2fRI


Brooklyn Netsi će na završnom turniru biti oslabljeni (bez Duranta, Irvinga, Jordana, Dinwidiea), ali će za razliku od sinoćne utakmice igrati Jamal Crawford i Tyler Johnson. Pelicansi su ozbiljna ekipa i bez Zion Williamsona, a sa njime definitivno i moguće iznenađenje Plejofa.

Brandon Ingram je za svega 11 minuta imao 12 poena, dok je Jrue Holiday zabeležio 10.

https://www.youtube.com/watch?v=syImm-St74g


Miami Heat je sa rukijima okupio sjajnu ekipu oko Jimmy Butlera, i sa iskustvom Gorana Dragića takođe mogu biti jedna od ekipa koja će iznenaditi mnoge. Slovenački igrač imao je 11 poena za 11 minuta, dok je Herro zabeležio 15, a šuter Robinson 18.

Nemanja Bjelica je imao 13 poena, Bogdan Bogdanović i ne naročito dobro šutersko veče sa svega 3 poena.

https://www.youtube.com/watch?v=lwVyrlcw_NU

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje