četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA kladioničarski predlog (16. Decembar)

Od 1:30 posle ponoći u Kanadi će se odigrati meč između Toronto Raptorsa i Cleveland Cavaliersa. Trenutni faovriti na meču su domaćini sa hendikepom od 12.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 217 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Najznačaniji izostanak sa meča trebalo bi biti V.VanFleet koji je najverovatnije neće nastupiti.

Cleveland je generalno loša ekipa sa skorom od 6 pobeda i 20 poraza, što je sušta suprotnost Raptorsima koji su na 17-8. Cavsi primaju ukupno 113 poena, a iz reketa su po statistci dobri sa 41 poenom u proseku.

Pošto meč ima narativ da ode u popularni blowout, eliminisali smo Siakama kao potencijalnog igrača za prebacivanje margine, i fokusirali se na naturalizovanog španca.

Serge Ibaka nas je najviše privukao marginom od 10.5 koju u mesecu decembru prešao 5x, a 2x ostajao ispod iste (prosek u decembru iznosi 10,1 jer je imao jedan katastrofalan meč sa 0 poena i šutom 0-8) . Uzima u proseku 10 šuteva što bi trebalo biti dovoljno za makar njegov ovosezonski prosek od 12,2 poena.


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje